ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πολλά τα διαιτητικά λάθη αλλά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε εκ μέρους της Καρμιώτισσας ο Ανδρόνικος Ξιαρής.

Αναλυτικά:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα κομβικά για όλες τις ομάδες. Ο κάθε βαθμός μετρά διπλά και ο κάθε βαθμός που παίρνουμε θα τον βρούμε μπροστά μας στο τέλος και θα μας δώσει την ασφάλεια της παραμονής. Η νίκη είναι μονόδρομος στο ερχόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες μας πρέπει να μπουν στο γήπεδο για το βαθμολογικό όφελος. Και στο επόμενο «ντέρμπι» με τη Δόξα να έχουμε τη δυνατότητα να πάμε με μια σχετική άνεση» 

Για τα διαιτητικά λάθη: «Τα διαιτητικά λάθη που γίνονται είναι αρκετά. Σχετικά με τα λάθη στις μικρότερες ομάδες, περνούν απαρατήρητα. Είναι μέσα στο παιχνίδι σίγουρα και όταν δεν έχουν κάποια σκοπιμότητα μπορούμε να πιστώσουμε τους διαιτητές. Η πάγια πολιτική μας είναι να μην σχολιάζουμε διαιτησία αν και αρκετές φορές πληγωθήκαμε. Όποια λάθη έγιναν θα τα αξιολογήσουν οι αρμόδιοι και θα αποφασίσουν ανάλογα. Εμείς βλέπουμε τον αγώνα με τον Ερμή και αυτό με την Δόξα ώστε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην κατηγορία».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Η ήττα του Ερμή απέναντι στη Δόξα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει. Είχε απουσίες και έπαιξε με αρκετά παιδιά. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Ο Ερμής είναι πρώτος στο δεύτερο γκρουπ και η ήττα του Ερμή δεν πρέπει να μας εφησυχάσει. Θα είναι λαβωμένος και θα θέλει τη νίκη. Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουμε τα γνωστό μας ανοικτό παιχνίδι και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη».

Για τον Ταραλίδη: «Μέχρι το Σάββατο σύμφωνα και με τα λεγόμενα του θα είναι έτοιμος. Όμως είναι στην ευχέρεια του προπονητή για το αν θα τον ρίξει στο γήπεδο».

Για τον αν θα σκέφτονται τον αγώνα στη Λευκωσία: «Σαφώς και μας ενδιαφέρει ο αγώνας στο Μακάρειο, όμως προτεραιότητα μας είναι το δικό μας παιχνίδι. Θα ξέρουμε το αποτέλεσμα στη Λευκωσία όμως και πάλι ο στόχος είναι η δική μας ομάδα να κερδίσει».

 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση