ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αν έχουμε ευθύνη, να τιμωρηθούμε»

Ο Νίκος Παπάς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας αναφέρθηκε στον κόκκινο που ήρθε στα γραφεία της ΚΟΠ για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το φάκελο που ήρθε στην ΚΟΠ για το Καρμιώτισσα-ΑΕΚ:

«Μας βρίσκει έκπληκτους. Το παιχνίδι δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητες. Θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί αυτό το θέμα. Σαν σωματείο σίγουρα μας προβληματίζει όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουν ψηφιστεί κάποιοι κανονισμοί οι οποίοι μας βρίσκουν σύμφωνους.

Δεν έχουμε καμία ευθύνη σαν σωματείο. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και θα κινηθούμε αναλόγως. Αναμένουμε την ενημέρωση από τον ΚΟΠ. Είχαμε πει το σωματείο να βγει από το στοίχημα. Όταν το σωματείο είναι σε στοιχηματικές εταιρείες τότε υπάρχει ο κίνδυνος να στοιχηματίζουν εναντίον του σωματείου μας»

Για τον αν υπάρχει απογοήτευση στη διοίκηση:

«Προσπαθούμε συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθούμε να απεμπλακούμε από όλα αυτά αλλά δυστυχώς κάποιοι μπλέκουν το σωματείο. Ο φάκελος που ήρθε χτες μας άφησε έκπληκτους. Δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια νεαρά παιδιά. Μείναμε με 10 παίκτες μετά την αποχώρηση του Βαττή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Καλύτερα να έχουμε μια πλήρη ενημέρωση από την ΚΟΠ.

Ο προβληματισμός υπάρχει. Κάναμε αυτήν την ομάδα πρωταθλήτρια και την ανεβάσαμε στην πρώτη κατηγορία. Για αυτό το λόγο είχα εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσω το Νοέμβριο. Όμως δεν μπορείς να πεις ότι εγκαταλείπεις αυτήν την προσπάθεια. Θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος. Θα προβούμε σε διάφορες ενέργειες για να προστατέψουμε την ομάδα μας. Είχαμε υπερψηφίσει τα μέτρα της ΚΟΠ για τους φακέλους. Αν πραγματικά το σωματείο μας έχει ευθύνη είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την ποινή. Θα κάνουμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο ο οποίος πιστεύω έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση