ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Συμφωνήσαμε με Σέρβο αμυντικό»

Ο Νίκος Παπάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι». Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κεφάλαιο ενίσχυση και στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα.

«Είναι ένας μαραθώνιος με εναλλαγή συναισθημάτων. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε διαφορά εννιά βαθμούς από τη Δόξα. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας ήταν πάντα να προσφέρουμε θέαμα. Φέτος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όμως σε κάποια παιχνίδια δεν παίρναμε αυτό που δικαιούμασταν».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα:

«Είναι ένα τελικός για μας. Σεβόμαστε τη Δόξα. Είναι ένα παιχνίδι κλειδί για την πορεία μας. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Για τις απώλειες βαθμών:

«Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Δεν κάνουν λάθη μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές. Δυστυχώς αυτή η ομάδα έχει χάσει πεντακάθαρους βαθμούς από λάθη. Εμείς βλέπουμε μπροστά. Δυστυχώς τα λάθη έχουν γίνει μονόπλευρα σε μας. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχουμε μια καλή διαιτησία. Θέλουμε από εδώ και στο εξής ίση αντιμετώπιση»

Για την ενίσχυση:

«Φτάνει στην Κύπρο στις 11:30 ένας Σέρβος αμυντικός ο οποίος αναμένεται να υπογράψει. Θα κάνουμε και τέταρτη μεταγραφή».

 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση