ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μας (χ)άρισαν θέαμα

Σε ένα παιχνίδι που ήταν από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος η Καρμιώτισσα και ο Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 3-3 με την Καρμιώτισσα να πετυχαίνει ανατροπή αλλά να μην καταφέρνει να κρατήσει το σκορ. Το θέαμα που μας πρόσφεραν ήταν πραγματικά πολύ ωραίο. Οι σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Πούλπο ο Ικάντε και ο Μαραγκουδάκης για τον Άρη και ο Πόλιανετς ο Βαττής και ο Ταραλίδης για την Καρμιώτισσα.

Καλό παιχνίδι, τρία γκολ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να σκοράρουν και να φτιάχνουν φάσεις. Μόλις στο 11’ ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Γουήλερ έκανε τραγικό λάθος και έβγαλε μόνο του τον Πούλπο Γκονζάλες και αυτός δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ κάνοντας το 1-0. Στο 17’ ήταν ο Άρης αυτός που απείλησε ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ικάντε που έδιωξε δύσκολα ο Ντραγκόγεβιτς σε κόρνερ. Ακολούθως στο 27’ ήρθε η απάντηση από την Καρμιώτισσα, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Πόλιανετς πήδηξε ψηλότερα από όλους και έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Ακολούθησαν δύο καλές φάσεις μια για την κάθε ομάδα, στο 31’ ο Μαραγκουδάκης έκανε την κεφαλιά με τον Ντραγκόγεβιτς να διώχνει σε κόρνερ ενώ στο 33’ ο Πόλιανετς αν και μόνος στην περιοχή έπιασε άστοχη κεφαλιά. Το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 38’ ο Μαραγκουδάκης όταν δέχθηκε συρτή μπαλιά μέσα στην περιοχή και με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χαρίζοντάς μας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Έγινε του πέναλτι…

Το δεύτερο ημίχρονο αν και είχε την δύναμη και την ένταση του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο δεν είχε τις φάσεις. Παρόλα αυτά η Καρμιώτισσα κατάφερε και πέτυχε την ανατροπή με δύο γκολ δώρα από την άμυνα του Άρη. Αρχικά στο 62’ ο Βαττής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ευσταθίου και μόνος μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για την Καρμιώτισσα. Ακολούθως στο 76’ ο Πάντος δέχθηκε σπρώξιμο στην περιοχή από τον Γιούσεφ και ο κ.Δημητρίου έδωσε το πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη στον Γιούσεφ. Ο Ταραλίδης ευστόχησε και έκανε την ανατροπή για την Καρμιώτισσα. Στο 83’ ήταν σειρά του Μαραγκουδάκη να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γουήλερ με τον Ικάντε να εκτελεί εύστοχα για το 3-3 στο 84’. Στα εναπομείναντα λεπτά και παρά την πίεση της Καρμιώτισσας δεν επιτεύχθηκε άλλο γκολ με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο ευρύ 3-3.

Εντεκάδες:

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Αρότσα, Μανογιάν, Πόλιανετς, Βαττής (75' Χριστοφή), Σταύρου (68' Πάντος), Όρντος (90' Κυριάκου).

Άρης: Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου (73' Ονίλο), Κυριάκου, Ικάντε, Γιούσεφ, Γκονζάλες (86' Παναγή).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση