ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ευλογία να είμαι εδώ»

Ο νέος τεχνικός της ΕΝΠ Απόστολος Μακρίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για τον ίδιο επί προσωπικού.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την πρόσληψη του στην ομάδα: «Η ΕΝΠ πρέπει να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και πρέπει να επιτύχουμε τον στόχο αυτό. Μια ομάδα έρχεται πάνω και το εγχείρημα μας είναι δύσκολο. Η ΕΝΠ πρέπει να επανέλθει. Είναι τυπικής διαδικασίας το θέμα για να υπογράψω. Μια βδομάδα δουλεύουμε εντατικά, αλλά έχουμε μείνει πολύ πίσω. Πρέπει να κλείσουμε φιλικά και να προχωρήσει το θέμα προγραμματισμού. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κλείσει το θέμα προγραμματισμού, όσον αφορά το ρόστερ με 1-2 θέσεις να απομένουν. Έχουμε κάποια θέματα με τα φιλικά, αλλά θα βρούμε τη λύση.»

Για τον προγραμματισμό της ομάδας: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά είμαι φτιαγμένος και μου αρέσουν τα δύσκολα. Θα υπάρχει πολύς συναγωνισμός, γι’ αυτό πρέπει να στήσουμε μια καλή ομάδα τη νέα χρονιά με νοοτροπία και προσωπικότητα. Υπάρχει όρεξη και διάθεση για αλλαγές. Η επάνοδος είναι μονόδρομος. Θα γίνουν πολύ καλύτερες επιλογές σε θέματα προγραμματισμού, αλλά δεν θα κάνουμε τρελά πράγματα με το μπάτζετ που έχουμε.»

Για την πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια: «Τα τελευταία τρία χρόνια δεν ήταν καλή η πορεία της ομάδας. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.»

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα τους δοθούν οι ευκαιρίες για να έχει και έσοδα η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Οι νεαροί μπορούν να απασχολήσουν μεγάλες ομάδες στο μέλλον. Θέλουμε την εμπειρία, αλλά και τον ενθουσιασμό. Οι νεαροί θα παρακολουθούνται, αλλά φέτος η ΕΝΠ πρέπει να ανέβει. Είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να αλλάξει επίπεδο και να τερματίσει πρώτη. Η ομάδα έχει το ειδικό βάρος για να τα καταφέρει.»

Για τον ίδιο: «Είμαι σε ένα στάδιο όπου εγώ επιλέγω που θέλω να πάω. Δεν έχω πρόβλημα να «τσαλακωθώ». Η πρόταση της ΕΝΠ με γέμισε γι’ αυτό ήρθα εδώ. Αν ήθελα να δουλέψω σε ομάδα πρώτης κατηγορίας πολύ εύκολα θα το έκανα και είχα προτάσεις πέρσι, αλλά δεν ήθελα να πάω εγώ. Ήθελα να ηρεμήσω πρώτα εγώ και μετά να εξετάσω προτάσεις. Η ομάδα έχει εκτόπισμα και αποτελεί ευλογία για κάποιο τεχνικό να είναι εδώ.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση