ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Στρατής για τους φακέλους

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής της Ένωσης Κώστας Στρατής έκανε ανάρτηση στο fb για ύποπτους αγώνες, φακέλους και όλα τα σχετικά.

Αναλυτικά:

«Φάκελος δεξιά, φάκελος αριστερά, που είναι ο φάκελος; Σίγουρα όχι στο Ταχυδρομείο. 

Ομάδες που "φυτοζωούν" ξαφνικά ξεπετιούνται, ξεπερνούν διά μαγείας τα προβλήματα, διακινούν χρήμα και πετυγχαίνουν τον στόχο τους, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Εμείς στο Παραλίμνι λέμε "ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε" και το εννοούμε. Κανένας φάκελος για την ομάδα μας, όλα αυτά τα χρόνια. Θυμίζω ότι παραμένουμε η μοναδική ομάδα που ανέβαλε παιχνίδι, σεβόμενοι τότε την προτροπή του Προέδρου της Ομοσπονδίας, γιατί υπήρχε υπόνοια έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας. Το τίμημα φυσικά πολύ βαρύ, με την ομάδα μας να πέφτει στη Β' Κατηγορία και στη συνέχεια να παραμένει εκεί.

Γι αυτό είναι η ώρα του Παραλιμνίτη, του κάθε Ενωσίτη, να προστατεύσει την "πεντακάθαρη" του ομάδα. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. 

Η Ένωση διαθέτει εκτόπισμα ικανό για να αντισταθεί και να επιβιώσει. Χρειάζεται όμως τη βοήθεια όλων στο Παραλίμνι. Η Εκλογική Συνέλευση πλησιάζει και η σύσταση ενός δυνατού Διοικητικού Συμβουλίου επιβάλλεται. 

Τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν, όμως ας μην ξεχνούμε ότι προβλήματα υπήρχαν και το περασμένο Καλοκαίρι, με την εκτίμηση μάλιστα τότε, ότι δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε. Αντί αυτού, όχι μόνο ξεκινήσαμε αλλά διεκδικήσαμε με αξιώσεις την άνοδο, που θα μπορούσε να επιτευχθεί αν αποφεύγαμε κάποια λάθη, ή αν κάποιες συγκυρίες ήταν διαφορετικές.

Ας κρατήσουμε τα θετικά από τη φετινή χρονιά, που δεν ήταν τίποτε άλλο από την προώθηση και καθιέρωση Παραλιμνιτών ποδοσφαιριστών στην ομάδα αλλά και την εμπλοκή νεαρών ατόμων στα Διοικητικά, σε μια εποχή που φαινόταν ότι οι νέοι "γύρισαν την πλάτη τους" στην Ένωση...».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X