ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στρατής: «Σήμερα η ομάδα μας, είναι εντός στόχων»

Ο Κώστας Στρατής, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, η οποία είναι προσωρινή, τονίζει μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι οι βυσσινί είναι εντός στόχου παρόλο που τα πράγματα έγιναν δύσκολα μετά την ήττα από το ΘΟΪ.

Επίσης, υπενθυμίζει πως ούτως ή άλλως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα φέτος για το Παραλίμνι, ενώ αποκαλύπτει πως η παρούσα διοικούσα επιτροπή είναι προσωρινή, ενώ πλησιάζει κι η δικιά του έξοδος.

Αναλυτικά:

«Στο ποδόσφαιρο “τα πάντα ρει” .

Την περασμένη εβδομάδα όλα έγιναν πιο δύσκολα μετά την ήττα από το ΘΟΪ, που αρχικά κρίθηκε από όλους εμάς σαν απαράδεκτη. Σήμερα, όλα γίνονται όπως πριν, αφού το ΘΟΪ απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Καλό θα ήταν όμως, για να μπορέσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, να θυμηθούμε κάποια πράγματα.

Τη φετινή χρονιά την αναμέναμε ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Απανωτές Γενικές Συνελεύσεις, αδυναμία συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχωση Διοικούσας Επιτροπής με νεαρά άτομα κλπ κλπ. Εντολή ξεκάθαρη από τη Γεν. Συνέλευση να κρατηθεί οικονομικά ζωντανό το σωματείο και “ότι ήθελε προκύψει”.

Πήραμε κάποιες αποφάσεις, όσο αφορά στο στήσιμο της νέας Ένωσης. Επαναπατρισμός Παραλιμνιτών παικτών και αξιολόγηση των ταλέντων στις Ακαδημίες μας. Επιλέξαμε ένα προπονητή που στις ομάδες που δούλεψε, όχι μόνο δεν είχε ταμπού με Κυπρίους παίκτες, αλλά τους έδινε ευκαιρίες και τους στήριζε.

Ήρθαν λίγοι, αλλά θεωρούμε καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και ξεκινήσαμε έχοντας να αντιμετωπίσουμε αμέτρητα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα.

Σήμερα η ομάδα μας, είναι εντός στόχων.

Η συμμετοχή των Κυπρίων και ιδιαίτερα των Παραλιμνιτών έχει αυξηθεί σημαντικά και αυτό το οφείλουμε στο προπονητικό μας team που τόλμησε να δώσει τις ευκαιρίες. Πάνε πάρα πολλά χρόνια να δούμε 8 Παραλιμνίτες να αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι και μάλιστα οι 6 να ξεκινούν βασικοί. Βαθμολογικά είμαστε στην τρίτη θέση και απομένουν 7 τελικοί που πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε την άνοδο.

Κλείνοντας θα επαναλάβω ότι η Διοικούσα Επιτροπή είναι προσωρινή και καλό θα ήταν να προβληματιστεί όλο το Παραλίμνι για τη σύνθεση ενός δυνατού Διοικητικού Συμβουλίου. Προσωπικά, βλέπω την ώρα της δικής μου εξόδου να πλησιάζει, αφού νοιώθω πλέον ότι έχω προσφέρει όσα μπορούσα και ίσως δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Στην Επιτροπή όμως σήμερα, υπάρχουν νεαρά, ικανά και πάνω απ’ όλα άτομα που αγαπούν την ομάδα και πρέπει να προστατευθούν σαν κόρη οφθαλμού…».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση