ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Β' Κατηγορία: Κρίνεται σήμερα ο Πρωταθλητής και η διαβάθμιση

Για την άνοδο στην Α' Κατηγορία, η ΕΝΠ κρατά την τύχη της στα χέρια της

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Διεξάγονται σήμερα τέσσερις καθοριστικοί αγώνες για την 26η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. Οι σημερινοί αγώνες θα καθορίσουν την ομάδα που θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα και θα ανέλθει στην Α' Κατηγορία καθώς και την τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Γ' Κατηγορία.

Για την άνοδο στην Α' Κατηγορία, η ΕΝΠ κρατά την τύχη της στα χέρια της αφού έχει 57 βαθμούς έναντι 56 της Αναγέννησης και 54 του Οθέλλου Αθηαίνου. Σήμερα αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη στο "Αμμόχωστος Επιστροφή" με την Ομόνοια Αραδίππου και με νίκη τερματίζει πρώτη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 7.

Την ίδια ώρα η Αναγέννηση Δερύνειας παίζει εκτός έδρας με την Ξυλοτύμπου (Cytavision Sports 5) που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο Οθέλλος, επίσης εκτός έδρας με το Διγενή Ορόκλινης ο οποίος επίσης βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού (Cytavision Sports 6).

Σήμερα στις 19:00 και ο αγώνας του ΑΣΙΛ Λύσης με το ΘΟΪ με την ομάδα της Λακατάμιας να χρειάζεται νίκη και απώλειες βαθμών των ομάδων που βρίσκονται πιο πάνω για να παραμείνει στην Κατηγορία. Έχουν ήδη υποβιβαστεί ο Εθνικός Άσσιας και ο Χαλκάνορας.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 20 Απριλίου, 19:00
Π.Ο.Ξυλοτύμπου 2006 – Αναγέννηση, Στάδιο Εθνικού Άχνας (Cytavision Sports 5)
Ομόνοια Αραδίππου – Ε.Ν.Παραλιμνίου, Στάδιο Danoi «Αμμόχωστος Επιστροφή» (Cytavision Sports 7)
Διγενής Ορόκλινης – Οθέλλος Αθηαίνου, Κοινοτικό Στάδιο Βορόκλινης (Cytavision Sports 6)ΑΣΙΛ Λύσης – Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας Στάδιο ΓΣΖ

Σάββατο, 21 Απριλίου, 16:00
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – AOAN Αγίας Νάπας Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών
Εθνικός Άσσιας – Χαλκάνορας Ιδαλίου, Μακάρειο Στάδιο
ΑΕΖ Ζακακίου – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κοινοτικό Στάδιο Ζακακίου
Κριτήρια Κατάταξης Ομάδων
Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες κατέχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, για την κατάταξη τους θα χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα κατά αυστηρή σειρά κριτήρια.
1. Οι βαθμοί που έχουν κερδηθεί στα παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
2. Η διαφορά τερμάτων υπέρ και κατά στα παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
3. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ στα εκτός έδρας παιγνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
4. Η συνολική διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
5. Τα περισσότερα τέρματα υπέρ σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.
6. Για την κατάταξη των ομάδων του Πρωταθλήματος και αν με τα πιο πάνω κριτήρια δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί η ακριβής σειρά των ομάδων στον πίνακα κατάταξης τότε διεξάγεται ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. Οι αγώνες μπαράζ θα διεξάγονται σε ουδέτερο στάδιο και σε ημερομηνία που θα υποδεικνύεται από την Εκτελεστική Επιτροπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X