ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΣΙΛ Λύσης: Στον Γιώργο Βούβακο η προεδρική σκυτάλη

Ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο του προσφυγικού σωματείου έφερε η εκλογική συνέλευση

Κυριάκος Τοφή

Εκλογικό χαρακτήρα είχε η ετήσια γενική συνέλευση του ΑΣΙΛ Λύσης, με τον Νίκο Πύριλλο να παραδίδει την προεδρική σκυτάλη στον Γιώργο Βούβακο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του προσφυγικού σωματείου με την οποίαν πληροφορεί για τη νέα τάξη πραγμάτων έχει ως εξής:

Πραγματοποήθηκε χθές στο Οίκημα του Συλλόγου μας η ετήσια γενική Συνέλευση που είχε και εκλογικό χαρακτήρα. Μέσα σε κλίμα ενότητας, ο απερχόμενος πρόεδρος κύριος Νίκος Πύριλλος, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στο αγωνιστικό κομμάτι ενώ την σκυτάλη πήρε ο γεν. διευθυντής, κ. Χρίστου κάνοντας μια γενική αναφορά στα οικονομικά του Σωματείου.

Ακολούθως, εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ με ομόφωνη απόφαση των μελών, το οποίο αποτελείται από:

Πρόεδρος: Γιώργος Βούβακος

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας μας κατάγεται από την Λύση και Βατυλή και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Γεννήθηκε στις 19/08/1977 και είναι επιχειρηματίας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Middlesex Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στο Παγκόσμιο Επιμελητήριο Νέων. Τα τελευταία δύο χρονιά ήταν στην θέση του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου.

Γεν. Γραμματέας: Κώστας Νεοκλέους

Ο νέος Γραμματέας της ομάδας μας γεννήθηκε στις 29/07/1986 και είναι από την Λάρνακα. Είναι κάτοχος πτυχίου Sports Management in International Business ένω έχει και μεταπτυχιακό στο Masters in Business Administration. Ο κύριος Νεοκλέους είναι ενεργός με τον αθλητισμό ενώ πέρασε με επιτυχία και από τις τάξεις της καλαθοσφαιρικής Α.Ε.Κ Λάρνακας.

Ταμίας: Μάριος Βασιλείου

Ο κύριος Βασιλείου γεννήθηκε στις 07/11/1976 και κατάγεται από την Λύση. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου στο κλάδο Business Administration (Διοίκηση Επιχειρήσεων). Είναι παντρμένος με 2 παιδιά και τον τελευταίο χρόνο βοηθούσε στην οργάνωση των λογιστικών της Ακαδημίας ΑΣΙΛ.

Στη θέση αντιπροέδρου και εφόρου ακαδημίας θα βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κύριος Γιώργος Καίλης, ο οποίος βρίσκεται στο Σωματείο για πολλά χρόνια έχοντας στην ευθύνη του την ομαλή οργάνωση της Ακαδημίας ΑΣΙΛ.

Γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου διορίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Γενικός διευθυντής του Σωματείου μας για έκτη σεζόν θα παραμείνει ο Γιώργος Χρίστου ενώ το μέλος της Διοίκησης Λούκας Γρηγοράς θα εξακολουθήσει να έχει την διαχείριση των οικονομικών. Πάντα σε απευθείας συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τον αιμοδότη του Σωματείου κύριο Γιώργο Πυρίσιη.

Το νέο Δ.Σ θα δώσει σήμερα το πρώτο του επίσημο παρών στα αποδυτήρια για να μιλήσει σε προπονητές και παίχτες ενώ αύριο θα βρίσκεται και στο Στάδιο ΓΣΖ για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Συνοπτικά, μια νέα σελίδα ξεκινά στο Σωματείο μας το οποίο, χάρη στον κύριο μας αιμοδότη, κ Πυρίσιη, αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και πλέον, με την παράδοση της σκυτάλης σε νέα άτομα, αναμένεται να βαδίσει σε ακόμα πιο πετυχημένα μονοπάτια με την μεγάλη, βεβαίως, προυπόθεση, ότι ο ΑΣΙΛ θα λειτουργεί σαν ενιαίος και συλλογικός και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X