ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ομάδα καρδιάς και ομάδα ψυχής»

Ο συνάδελφος Άκης Κυριάκου κατάγεται από τη Λύση και έχει στενούς δεσμούς με την Ανόρθωση, έτσι πριν το μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι μίλησε στην κάμερα της «Cytavision» για τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι που πάντα ήθελα να κάνω περιγραφή. Όχι εδώ, ούτε στο ΓΣΕ, αλλά στο γήπεδο «Γ. Αυξεντίου» στη Λύση. Οι δεσμοί των δυο ομάδων Φαίνονται και από τα ονόματα που έδωσαν στα γήπεδά τους: Αντώνης Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Αυξεντίου. Ήταν δύο φίλοι, ιστορικές μορφές και συμπαίκτες. Πηγαίνω χρόνια πίσω, Ανόρθωση και ΑΣΙΛ συνδέονται με δεσμούς, όχι μόνο ποδοσφαιρικούς. Οι Λυσιώτες και πανηγύριζαν και λυπόντουσαν στα παιχνίδια με την Ανόρθωση. Ήταν η δεύτερη τους αγάπη ή η πρώτη αν θέλετε. Υπήρχαν παίκτες που έκαναν μεγάλη καριέρα πηγαίνοντας από την μία ομάδα στην άλλη, όπως ο δάσκαλος ο Αττάς και ο Λυσάνδρου που έκανε καριέρα σε Ανόρθωση και Εθνική.

Πριν από λίγο με ρώτησε και ο Βέσκο με ποια ομάδα θα είμαι. Η μια είναι η ομάδα της καρδιάς μου και η άλλη της ψυχής μου. Δεν θα σου πω ποια είναι ποια! Όμως μακάρι να προκριθεί η Ανόρθωση που έχει προοπτικές να κάνει κάτι καλύτερο στον θεσμό».

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση