ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Δίνουμε τα πάντα και έιμαστε σίγουροι για εμάς»

Αναγεννημένος είναι στη φετινή χρονιά ο Κύπρος Χριστοφόρου

Αναγεννημένος είναι στη φετινή χρονιά ο Κύπρος Χριστοφόρου. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη έχει επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται συνεχώς. Στο πλαίσιο αυτό ο Κύπρος Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για τον Άρη: «Ήρθα πίσω στον Άρη με στόχο να πάρω αγωνιστικά λεπτά μιας και στον ΑΠΟΕΛ δεν είχα χρόνο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως τώρα πήραμε την πρώτη νίκη και συνεχίζουμε το Γολγοθά με στόχο να πάρουμε τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι»

Για τη πρώτη νίκη: «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς καθώς σε 8 αγώνες δεν πήραμε νίκη. Αυτός ήταν ο στόχος και εκεί ήταν το μυαλό μας»

Για το γεγονός πως άργησε η πρώτη νίκη: «Χάσαμε από κάποιες συγκυρίες. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την Τετάρτη»

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός και το παιχνίδι με την Πάφο είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Πάμε εκεί όμως για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το γεγονός πως η Πάφος είναι φορμαρισμένη: «Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι στους πρώτους έξι όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς»

Για τον νέο προπονητή: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Έχουμε δουλέψει στην ψυχολογία αλλά και αρκετά πράγματα στην προπόνηση. Έτσι με άλλη ψυχολογία πάμε για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα»

Για το πως βρέθηκε πίσω στον Άρη: «Ήθελε και ο Πρόεδρος αλλά και εγώ να έρθω πίσω στον Άρη και έτσι θα τα δώσω όλα»

Για το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ: «Έπιασα μεγάλες εμπειρίες και έμαθα αρκετά πράγματα από τους παίκτες που συνεργάστηκα. Σίγουρα δεν είχα πολλά παιχνίδια και γι’ αυτό και ήρθα και πίσω»

Για το γεγονός πως δείχνει έτοιμος για πιο σκληρή δουλειά: «Ο κάθε παίκτης θέλει να πηγαίνει ψηλά. Όταν όλοι σαν ομάδα τα δίνουμε όλα και τρέχουμε για 90 λεπτά είναι πολύ σημαντικό και σε βοηθά»

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Γίνονται πολύ καλές κινήσεις και σιγά σιγά θα έρθουν και οι επιτυχίες»

Για το γεγονός πως οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται πολύ στο πρωτάθλημα μας: «Εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε δουλειά και ξανά δουλειά. Κάποτε πρέπει να αλλάξει και είναι θέμα διοικήσεων και ομοσπονδίας»

Για το πρωτάθλημα: «Όλα μπορούν να συμβούν στο πρωτάθλημα. Οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν εύκολα τις μικρές. Και εμείς σιγά σιγά θα βρούμε τα πόδια μας και θα βελτιωθούμε»

Για την εμπιστοσύνη της ομάδας στο στόχο και τις δυνάμεις της: «Εμείς πάντα είμαστε σίγουρα ότι δεν θα πέσει ο Άρης. Δίνουμε τα πάντα σε κάθε προπόνηση, και είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα τα καταφέρει»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X