ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Σιζόπουλος για την έδρα του Άρη

Η ΕΔΕΚ τοποθετήθηκε για το θέμα της μετακίνησης της αγωνιστικής έδρας του Άρη

Η μετακίνηση της αγωνιστικής έδρας της ομάδας του Άρη Λεμεσού είναι ένα θέμα με τη δική του ιδιαίτερη σημασία. Μια ομάδα που εδρέυει στη Λεμεσό θα φεύγει εκτός Λεμεσού και όχι γιατί δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτήν (όπως είχε γίνει άλλωστε πέρυσι με την ΑΕΖ Ζακακίου αλλά και την Καρμιώτισσα). Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος τοποθετήθηκε γραπτός και κάλεσε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ να υποβοηθήσουν στην παραμονή της αγωνιστικής έδρας του Άρη στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι η μετακίνηση εκτός Λεμεσού της αγωνιστικής έδρας της ομάδας του Άρη Λεμεσού, ενός ιστορικού σωματείου με πολυεπίπεδη συνεισφορά τόσο στον αθλητισμό όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού και ολόκληρης της πατρίδας μας, αποτελεί μια πάρα πολύ αρνητική εξέλιξη.

Κάνω έκκληση προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΟ, με θετικές ενέργειες να υποβοηθήσουν στην παραμονή της αγωνιστικής έδρας του Άρη στη Λεμεσό.

Μια τέτοια ενέργεια θα αποτελεί και για τους ίδιους τιμή αλλά και ένδειξη σεβασμού προς ένα αθλητικό σωματείο το οποίο παρά τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει, παραμένει όρθιο και αγωνιζόμενο για ότι καλύτερο για το κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X