ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαραγκουδάκης: «Σίγουρος για κέρδος με Ανόρθωση»

Πληρώθηκαν δυο μισθούς οι παίκτες

Προσπάθειες για να γυρίσει το κλίμα έγιναν από τον Σταύρο Δημοσθένους στον Άρη, με τον αρχηγό Μάρκο Μαραγκουδάκη να δηλώνει πως τους καταβλήθηκε ο μισθός αυτού αλλά και του επόμενου μήνα παραμονές του αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο ίδιος εξέφρασε την πίστη του πως θα καταφέρουν να πάρουν αποτέλεσμα με την «Μεγάλη Κυρία».

Αναλυτικά:

«Δηλώσεις του Αρχηγού του Άρη Μάρκου Μαραγκουδάκη στο επίσημο site της ομάδας μας σχετικά με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μετά τις πρόσφατες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ενόψει και του επικείμενου αγώνα με τη  Ανόρθωση το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο Σταδιο

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πολύ Καλό και η  ψυχολογία όλων μας στα ύψη, μετά την σημερινή επίσκεψη στα αποδυτήρια του προέδρου της ομάδας πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο οποίος Όχι μόνο δεν μας έκανε παρατηρήσεις αντιθέτως μας  δήλωσε ότι πιστεύει σε μας και τις δυνατότητες μας να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε ένα αντίπαλο όπως η Ανόρθωση. Επίσης προχώρησε και στην καταβολή της μισθοδοσίας όχι μόνο αυτού του μήνα αλλά και του επόμενου τονώνοντας την ψυχολογία μας και το πάθος  μας με αυτό τον τρόπο περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο με την  Ανόρθωση θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X