ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσθένους: «Δεν ήταν πέναλτι αλλά...»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Άρης απέναντι στην Ομόνοια ο πρόεδρος της ομάδας από την Λεμεσό παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision. Ο Σταύρος Δημοσθένους αναφέρθηκε στην καλή δουλειά της ομάδας του αλλά και το λάθος πέναλτι που χωρίς πρόθεση έδωσε ο διαιτητής.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Πίστευα όλη την εβδομάδα πως θα πάρουμε το τρίποντο αλλά δεν ήρθε. Ήμουν αισιόδοξος για το παιχνίδι. Οι άλλες ομάδες πρέπει να μας διαβάζουν πλέον. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι που όπως με ενημέρωσαν με πολλά τηλέφωνα γνωστοί μου, δεν ήταν πέναλτι, όμως έχω μιλήσει πολλές φορές για τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών που δεν μπορούν να τα αποφύγουν. Δεν ήταν πέναλτι όμως ο διαιτητής πρέπει να πάρει μια απόφαση σε κλάσματα δευτερολέπτων και είναι δικαιολογημένος πλήρως. Σήμερα σίγουρα είμαι χαρούμενος. Παίζαμε με μια ομάδα με 12-13 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ. Δείξαμε πως δεν θα πέσουμε εύκολα».

Για την αλλαγή της εικόνας του Άρη: «Ο Μαρτίδης ξεκίνησε μια εξαιρετική δουλειά, αλλά καμιά φορά χρειάζεται μια αλλαγή για την ψυχολογία. Τα παιδιά βρήκαν τα πατήματα τους και παίζουμε καλύτερα».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X