ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άρης: Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη «Δημοσθένους»

Θέλουν τον Άγιο Βασίλη τους στον Άρη

Παραμονή Χριστουγέννων και η επίσημη σελίδα του Άρη στο Facebook, φιλοξενεί ένα χιουμοριστικό αλλά πέρα για πέρα σοβαρό γράμμα από φίλο της ομάδας στον Άγιο Βασίλη. Βέβαια όπως στα μικρά παιδιά οι γονείς λειτουργούν ως Άγιος Βασίλης έτσι περιμένουν στον Άρη από τον Σταύρο Δημοσθένους να λειτουργήσει ως τέτοιος…

Αναλυτικά το γράμμα:

«Τι να σου ζητήσω τώρα καλέ μου Άγιε; Η αλήθεια αυτό που θέλουμε είναι καμιά 30αριά πόντους να πάμε πρώτοι , αλλά επειδή αυτό δεν γίνεται ούτε με θαύμα από Άγιο , θα σου ζητήσω δύο - τρία πραγματάκια εφικτά , για την αφεντιά σου . Λοιπόν καλέ μου Άγιε, η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά . Η αλήθεια ήμασταν και πολύ άτυχοι . Χαμένα πέναλτι , ήττες στα τελευταία λεπτά , χαμένες ευκαιρίες πολλές. 

Παίκτες ήρθαν , παίκτες έφυγαν. Γέμισε και άδειασε το ρόστερ μέσα σε μια μέρα και εμείς δεν είμαστε καλά Άγιε μου , καθόλου καλά . Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Πήραμε ένα παίκτη και θα πάρουμε άλλους τρεις . Αυτό που θέλουμε καλέ μου Άγιε είναι ένα καλό επιθετικό που να βάζει το ευλογημένο τόπι στο δίχτυ. Ένα δεκαράκι με καλά πόδια και ακόμα ένα γρήγορο εξτρέμ. 

Αυτά θέλουμε μπας και ησυχάσει και εμάς η μαύρη μας ψυχή . Ελπίζω να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες μου καλέ μου Άγιε Σταυ......εεεεεε Βασίλη !»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X