ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απάντηση ταξίαρχων σε Red Rebels: «Ο φόβος του υποβιβασμού υποβιβάζει και την κοινή λογική»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη απαντούν με καυστικό τρόπο στους Red Rebels

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη απαντούν με καυστικό τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι Red Rebels, οι οποίοι χαρακτήρισαν το χθεσινό παιχνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Άρη και τη Δόξα ως ένα καλοστημένο έργο.

Η ανακοίνωση των ταξίαρχων:

Οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού " ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ " θέλουμε αρχικά να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την σπουδαία νίκη που πέτυχαν ψες στο Τσίρειο κόντρα στην Δόξα . Όλο αυτό το διάστημα όλους μας είχε κυριεύσει η αγωνία και ο προβληματισμός ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα είναι σε θέση να εκπληρώσει τον στόχο της .

Ψες το χαρήκαμε όλοι με την ψυχή μας , πανηγυρίσαμε όμως από σήμερα πρέπει όλοι να σκύψουμε τα κεφάλια γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος . Κανένας πόλεμος δεν τελείωσε με μια νίκη σε μια μάχη . Πάμε δυνατά όλοι μαζί για νέες επιτυχίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας .

Οσον αφορά το σχόλιο που έγινε σήμερα για τον αγώνα από άλλους οπαδούς φαίνεται ότι , η αγωνία και ο φόβος του υποβιβασμού υποβιβάζει και την κοινή λογική. Η (- 22) διαφορά στα γκολ θα έπρεπε να προβληματίζει περισσότερο από την νίκη του Άρη στο 87' μετά από κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών μας. Δεν θα ξανασχοληθούμε άλλο με αυτό το θέμα.

Πάμε δυνατά ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!
Πάμε δυνατά ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ!

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X