ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αντωνίου: «Ο Γιάννης Χριστόπουλος ήταν στα πλάνα μας και πέρυσι»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος προπονητής του Άρη

Η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή είναι κάτι που απασχολεί τον Άρη. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αλλαγή προπονητή με τον Μαρτίδη να δίνει τη θέση του στον Χριστόπουλο. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τόνυ Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ανδρέα Βιολάρη.

Αναλυτικά:

Για το θέμα του προπονητή: «Δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση. Υπάρχει προβληματισμός, υπάρχει συνάντηση που θα γίνει σε 20 λεπτά και εκεί θα παρθεί η τελική απόφαση. Υπάρχει περίπτωση να ανατραπεί η απόφαση»

Για τον προβληματισμό που υπάρχει: «Προβληματισμός υπάρχει για την εικόνα της ομάδας. Περιμέναμε περισσότερα, περιμέναμε καλύτερη εμφάνιση, και τώρα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Η διοίκηση όμως είναι εδώ και για τις δύσκολες αποφάσεις. Οι προπονητές εξαρτιόνται από τα αποτελέσματα, από τους ποδοσφαιριστές τους. Η δουλειά της διοίκησης είναι να παρέχει τα πάντα στον προπονητή και αυτός πρέπει να παρέχει αποτελέσματα»

Για τον Νικόλα Μαρτίδη: «Είναι ένας νέος ταλαντούχος προπονητής. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είναι όμως σε μια ομάδα με απαιτήσεις. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερους βαθμούς και να μην υπάρχει θέμα. Όλοι έχουν ευθύνη»

Για την επόμενη μέρα: «Επαφές υπάρχουν πάντα. Έχουμε στο μυαλό μας μια λύση άμα χρειαστεί που θα την ανακοινώσουμε»

Για τον Γιάννη Χριστόπουλο: «Ο Γιάννης ήταν στα πλάνα μας και πέρυσι. Είναι πολύ καλός προπονητής. Είχε κάνει καλή δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και στην Ουκρανία. Υπάρχει θετική άποψη»

Για το γηπεδικό: «Το γηπεδικό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που για να ανατραπούν καταστάσεις πρέπει ο ΓΣΟ να καταλάβει τα αιτήματα μας και να απαντήσει σε αυτά. Εμείς έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Η ομάδα θα πάει στην Πάφο. Αν ο ΓΣΟ επιλέξει είναι στο χέρι του να μείνουμε. Δεν είναι θέμα δεύτερης σκέψης. Είναι θέμα λογικής. Ο ΓΣΟ πρέπει να καταλάβει πως το κόστος του είναι ψηλό. Είναι διπλάσια χρέωση από άλλα γήπεδα»

Για την μετάβαση της ομάδας στη Ρουμανία για φιλικά: «Η ομάδα θα αναχωρήσει για Ρουμανία την Πέμπτη το πρωί και την Παρασκευή το βράδυ αλλά και την Κυριακή θα υπάρχουν φιλικά».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X