ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τίτλοι τέλους από Κυπριανού

Ο Ανδρέας Κυπριανού βοήθησε τα μέγιστα την Αναγέννηση να ανέβει στην πρώτη κατηγορία πέρσι, αλλά δεν το χάρηκε όσο ήθελε αφού ελέω του τραυματισμού του έπαιξε ελάχιστα φέτος.

Όπως ο ίδιος επέλεξε να δημοσιοποιήσει, ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε και θα ψάξει αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο FB:

«Σήμερα έχει κλείσει ένας κύκλος δύο χρόνων στην Αναγέννηση Δερύνειας, αφού έχουμε λύσει τη συνεργασία μας κοινή συναινέσει. Μια όμορφή διαδρομή, με επιτυχίες αλλά και εμπόδια και δυσκολίες έχει σήμερα ολοκληρωθεί.

Θα ήθελα λοιπόν μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε σ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στην ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και το τεχνικό τιμ με τους οποίους έχω συνεργαστεί καθώς και το συμβούλιο για την άψογη συνεργασία, τους οποίους πλέον θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου γιατί τίποτα δεν θα ήταν κατορθωτό χωρίς αυτούς αλλά και να τους απολογηθώ που λόγω του ατυχούς τραυματισμού μου φέτος δε μπόρεσα να τους βοηθήσω. Καλή συνέχεια Αναγέννηση, εις το επανιδείν!».

Με εκτίμηση,
Αντρέας Κυπριανού 9

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση