ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το καλύτερο DNA της Κύπρου»

Με ψηλά το κεφάλι συνεχίζει η Αναγέννηση σύμφωνα με τον προπονητής της Ζουβάνη Ζουβάνη. Παράλληλα εξέφρασε την έντονη λύπη του για το γεγονός πως δεν θα υπάρχει ομάδα από την Ελεύθερη Αμμόχωστο στην πρώτη κατηγορία την ερχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

«Είμαστε διαβαθμισμένοι προ πολού, όμως συνεχίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, το μόνο που έλειψε ήταν να μπουν 3-4 τέρματα. Οι δυο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα βλέπει ο κόσμος. Το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο, η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, όμως θα παλέψουμε. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Δημήτρη. Δεν είναι ντροπή να παίζεις στη δεύτερη κατηγορία, φτάνει να υπάρχει σεβασμός. Καλή συνέχεια στον Δημήτρη και την ΑΕΖ».

Για το γεγονός πως δεν θα υπάρχει ομάδα της περιοχής στην πρώτη κατηγορία την επόμενη χρονιά: «Για δεκαετίες ήμουν στην ομάδα της ΕΝΠ. Μια ομάδα που έδωσε τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κύπρο. Είναι λυπηρό μια ομάδα με το DNA του Παραλιμνίου να είναι εκεί ένεκα ευθυνών άλλων. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και όλες οι ομάδες πρέπει να κοιτάξουν κάτω τις εγκαταστάσεις τους γιατί υπάρχει ταλέντο. Λυπούμε για το κατάντημα του ποδοσφαίρου γιατί είναι κρίμα το καλύτερο DNA της Κύπρου να μην έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση