ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαστε απογοητευμένοι»

24sports team

info@24sports.com.cy

Το μέλος του ΔΣ της Αναγέννησης Δερύνειας μίλησε Πανικός Αμιραγιάς στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Αποκλεισμός: «Δυστυχώς η εικόνα του ματς αλλά και το σκορ λέει ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, χωρίς όμως να είναι πολύ καλύτερη η Δόξα. Είχαμε και 4 τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Είμαστε απογοητευμένοι. Νοιώθαμε ότι οι παίκτες είχαν κίνητρο, ήταν επί πλέον και το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά οι παίκτες μας δεν έδειξαν ότι μπορούσαν για την πρόκριση, που αν ερχόταν θα βλέπαμε τα παιχνίδια που μένουν στο πρωτάθλημα με κουράγιο. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».

Απογοήτευση: «Υπάρχει καλό υλικό, υπάρχει κορμός υπάρχουν οι βάσεις για αξιόμαχο σύνολο στη Β’ κατηγορία. Με τον νέο σύστημα με το να ανεβαίνει μόνο μια ομάδα στην Α κατηγορία μας απογοήτευσε. Εμείς ως παράγοντες θέλουμε να υπάρχουν κίνητρα. Να γίνει αναβάθμιση της Β’ κατηγορίας για να επιβιώνουν τα σωματεία. Καιρός είναι να τα πουν μεταξύ τους τα σωματεία Β κατηγορίας. Να γίνει και συνέντευξη Τύπου».

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση