ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συμφωνία με ποσοστό μεταπώλησης

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μπριτζίτο στη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα της Δερύνειας διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα.

Αναλυτικά:

To Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Rúben Luís Maurício Brígido στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.

Η αρχική απόφαση της διοίκησης ήταν να μην παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής και να τηρήσει το συμβόλαιο του μέχρι τον Μάρτιο.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την δυσαρέσκεια του στην απόφαση αυτή με αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, καθώς πάγια τακτική του σωματείου μας είναι να μην στερήσει το μέλλον οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή ή/και προπονητή νοουμένου ότι θα διαφυλαχθούν τα συμφέροντα και θα ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Σωματείου.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και στο ταμείο της ομάδας έχει μπει ένα σεβαστό ποσό ενώ επίσης η ομάδα μας θα έχει ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ευχόμαστε στον Ruben καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση