ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Κάστανος θα φθάσει ψηλά»

24sports team

info@24sports.com.cy

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι», ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας Ζουβάνης Ζουβάνη. Τα όσα είπε: 

Συνέχεια: Έμειναν 6 ματς, είμαστε στο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομάδα μπορούσε να έχει άλλους άλλους 8 βαθμούς. Ήταν άτυχη. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους για την αξιοπρέπεια του συλλόγου».

Προσθήκες: «Προθήκες από έξω όχι, άλλα από μέσα. Υπάρχουν νεαροί. Θα κάνουμε φιλικά να μπουν στην ένταση της Α΄ κατηγορίας και θα τους δώσουμε τη ευκαιρία».

Ταλέντο στην περιοχή: «Σπουδαίο. Πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση στις προπονήσεις. Παίκτες από την περιοχή, παίζουν σε όλην την Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό».

Κωνσταντίνου, Κάστανος: «Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου δούλεψε και πέτυχε. Ο Κάστανος έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Αν συνεχίσει έτσι θα πάει ψηλά. Οι δε γονείς του ποτέ δεν ασχολήθηκαν με προπονητές».

Εικόνα πρωταθλήματος: «Εκτός από το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα το επίπεδο δεν είναι το περσινό. Πέρυσι ήταν καλύτερο. Η ΑΕΛ και η ΑΕΛ παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχασαν από κατώτερες ομάδες».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση