ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τοποθετείται για τους φακέλους

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΖ κάνει αναφορά και παραθέτει αποσπάσματα από τους δύο φακέλους της UEFA όπου εμπλέκεται. Επίσης, τονίζει πως είναι άδικο να διαγραφεί το σωματείο.

 

Αναλυτικά:

 

''Το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου με αυτή του την ανακοίνωση θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ορισμένα ζητήματα που αφορούν την εμπλοκή της ποδοσφαιρικής ομάδας στους φακέλους ύποπτων αγώνων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Αναφορικά με τους φακέλους αυτούς ως ΑΕΖ νιώθουμε αδικημένοι με την κατηγορία ότι το σωματείο μας χειραγώγησε παιχνίδια.

Η ΑΕΖ αποδέσμευσε 14 ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά.

Η ΑΕΖ είχε σαν συνέπεια να δεχθεί ήττες, όπου οφειλόταν στην κούραση ορισμένων ποδοσφαιριστών και απειρίας άλλων που κλήθηκαν, να αγωνιστούν από την εφηβική μας ομάδα (U21) στην πρώτη ομάδα.

Για τον πρώτο φάκελο η έκθεση της UEFA αναφέρει ότι υπάρχει έντονη στοιχηματική δραστηριότητα τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, για να έχει ακόμη ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Θυμίζουμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι χάναμε με 4-0 στο 18ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.  Άρα, λογικό θα ήταν κάποια ομάδα να σκοράρει από τις δύο, διότι το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί, με την ομάδα μας να ήταν ψυχολογικά πεσμένη, μιας και κάναμε ενδεκάδα ανάγκης και τα γρήγορα γκολ του ΑΠΟΕΛ μας επηρέασαν.

Σε καμία περίπτωση η UEFA αναφέρει και το υπογραμμίζουμε, ότι υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα να χάσει η ομάδα μας (ΑΕΖ) με 5 γκολ διαφορά όπως παρερμηνεύτηκε από τα ΜΜΕ.

Όσον αφορά για τον δεύτερο φάκελο, η έκθεση της UEFA είναι ξεκάθαρη. Αναφέρει ότι υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα πριν την έναρξη του παιχνιδιού να μπουν τουλάχιστον 3 τέρματα.  Δηλαδή, να μιλήσουμε στη γλώσσα του στοιχήματος OVER 2.5 GOALS.  Αν ο αγώνας τελείωνε 2-1 θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα.

Είναι κρίμα για το σωματείο μας να βάλει λουκέτο.  Η ΑΕΖ νιώθει ακάλυπτη περί αυτού του θέματος και έρμαιο του στοιχήματος.

Χρησιμοποιήσαμε ως ΑΕΖ όσους πιο πολλούς νεαρούς Κύπριους παίκτες ολόκληρο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και βρεθήκαμε εκτεθειμένοι.

Πως μπορείς να ανταγωνιστείς ομάδες με 100 φορές πιο μεγάλο προϋπολογισμό, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ για την περίπτωση που αφορά τον πρώτο φάκελο, και άλλες με 10 φορές πιο μεγάλο προϋπολογισμό όπως η Δόξα Κατωκοπιάς, όπου αφορά την περίπτωση του δεύτερου φάκελου.

 

Σημ.: Σας επισυνάπτουμε με τη σχετική ανακοίνωση το τι αναφέρει στην έκθεση της η UEFA για τους δύο φακέλους και παρακαλούμε όπως δημοσιευτούν και αυτά

 

 

 

 

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση

X