ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η ομάδα θα διαγραφεί»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», μίλησε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου. Τα μαντάτα για την ΑΕΖ είναι άσχημα καθώς η απόφαση του κ. Χρίστους είναι να διαγραφεί η ομάδα από το μητρώο της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Για το μέλλον της ΑΕΖ: «Το λυπηρό είναι πως όποτε βγαίνουμε στον αέρα έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι δυσάρεστο. Μετά το δεύτερο κόκκινο φάκελο και το πρόστιμο των 50 χιλιάδων ευρώ είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι καθώς δεν κάναμε κάτι, δεν φταίμε και πρέπει να πληρώσουμε 50 χιλιάδες ευρώ. Εμείς πλέον ακόμη και αν αγωνιστούμε στη δεύτερη κατηγορία θα είμαστε αδύναμη καθώς πρέπει να φέρουμε νεαρούς. Και με νέο φάκελο θα πάμε διαβάθμιση. Τώρα εμείς τι να κάνουμε; Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχουμε ξοδέψει πάνω από 1.5 εκατ. Η ομάδα οδεύει προς διαγραφή, όχι μάλλον θα διαγράφουμε από το μητρώο της ΚΟΠ»

Για το τι πήγε λάθος: «Η κοινότητα Ζακακίου, ο οποίος είναι από τον καιρό, δεν θυμάμαι αν υπήρχε άλλος. Κάποια φάση πρέπει να ανανεώνονται οι άνθρωποι σε κάποια πόστα. Δεν έκαναν κάτι έκοψαν το ρεύμα, δεν ενδιαφέρθηκαν, άφησαν απλήρωτους λογαριασμούς. Ιστορικό σωματείο η ΑΕΖ αλλά αν ήσασταν στην θέση μας θα βάζατε 100 χιλιάδες μπροστά; Το χωριό μας πολεμά. Κάποιοι έγιναν βουλευτές, έχουν τις καρέκλες κάθονται, βάζουν τα κιλά τους και δεν τους ενδιαφέρει. Εγώ γιατί να ενδιαφερτώ;»

Για τις προσωπικές του ευθύνες: «Όντως φέρω κάποια ευθύνη εγώ καθώς είχα φέρει κάποια άτομα στην ομάδα τα οποία δεν βοήθησαν όπως έπρεπε να βοηθήσουν και έκαναν κάποιες λάθος κινήσεις. Όμως όλοι κάναμε λάθη, τα άτομα έφυγαν φιλικά»

Για το τι έφταιξε: «Δεν ήταν μόνο αγωνιστικά, ήρθαν και άλλοι φάκελοι πριν τις ποινές χωρίς να φταίμε. Πέσαμε θύμα. Με προβληματίζει η αντιμετώπιση που είχαμε από τη κοινότητα. Όλοι ήταν δίπλα στα πανηγύρια, στα δύσκολα κανένα. Η ομάδα θα διαγραφεί και αν έχει κάποιους μάγκες ας βάλουν τα εκατομμύρια τους να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία από το αγροτικό. Πρέπει να προβληματιστούν οι πρόεδροι των σωματείων γιατί θα την πληρώσουν και άλλοι όπως την ΑΕΖ και είναι κρίμα».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση

X