ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταουντούλ τέλος

Ένας σοβαρός τραυματισμός, αναγκάζει την ΑΕΖ να τερματίσει τον δανεισμό του Ματέους Ταουντούλ απ' την ΑΕΚ.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Ματέους Ταουντούλ.

Ένας σοβαρός τραυματισμός του Πολωνού τερματοφύλακα που είχε στο παιχνίδι με τον Άρη, τον αφήνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Έτσι, η διοίκηση του σωματείου μας, έχοντας επαφές με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του, καθώς και με την επίσημη ΑΕΚ, αποφασίστηκε όπως επιστρέψει τώρα ο παίκτης στο δυναμικό της ομάδας της Λάρνακας.

Ο Ταουντούλ είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας υπό τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.  Μας βοήθησε αρκετά… Δεν ξεχνιέται η εκπληκτική του παρουσία στην παρθενική νίκη της ΑΕΖ στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας επί του Εθνικού Άχνας, όπου αναδείχθηκε και τερματοφύλακας αγωνιστικής.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει μας οδηγεί σε αυτή την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας και να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανήκει.

Ευχαριστούμε τον Ταουντούλ για τη συμβολή του στην ΑΕΖ και του ευχόμαστε κάθε καλή επιτυχία στη συνέχεια και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση

X