ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στήριξη σε αυτά τα παιδιά»

Ικανοποίηση υπάρχει στην ΑΕΖ, μετά της ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα, κατάφερε να σταθεί όρθια απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, πάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Δημητρίου, μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και αρχικά τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ωστόσο καταφέραμε με τα παιδιά να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και να σταθούμε πολύ καλά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας και για τα παιδιά. Είπαμε μαζί με τον Παντελή Δημητρίου. Που είναι ο συνεργάτης μου τώρα στην ομάδα. Ότι για να μπορούσαμε να πετυχαίναμε κάτι θα έπρεπε τα παιδιά να είναι 100% συγκεντρωμένοι και να είχαμε τρεξίματα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ΑΕΚ που δεν είχε τον κόσμο μαζί της στο γήπεδο. Μία ΑΕΚ που καθυστέρησε να σκοράρει και όσο περνούσε η ώρα θα μας έβαζε περισσότερη πίεση. Ευτυχώς, στο τέλος τα καταφέραμε και πήραμε βαθμολογικό κέρδος που θα μας βοηθήσει».

Για το κέρδος με τους νεαρούς: «Το κέρδος εκτός από τον ένα βαθμό, είναι χρησιμοποίηση κάποιων νεαρών παιδιών. Τους είπαμε και στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όταν η ομάδα κέρδιζε, ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτοί θα βγουν κερδισμένοι από τον αγώνα. Είχαν καταφέρει να πετύχουν πολλά, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Όμως, κατάφεραν να ήταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν».

Για την συνέχεια: «Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα, γι’ αυτό δουλεύουμε με νέα παιδιά. Θέλουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά και η ΑΕΖ να χτίσει πάνω σε αυτούς για τα επόμενα χρόνια. Είπαμε, μαζί με τον πρόεδρο, Στέλιο Χρήστου, ότι θα στηρίξουμε αυτά τα παιδιά. Έχουμε πολλούς νεαρούς και καλούς παίκτες στην ΑΕΖ και θα τους δώσουμε ευκαιρίες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση

X