ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το όνειρο έγινε εφιάλτης»

Κόκκινοι φάκελοι ήρθαν και πάλι από την ΟΥΕΦΑ. Στους αγώνες ΑΠΟΕΛ-ΑΕΖ και ΑΕΚ-Καρμιώτισσα για το κύπελλο. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία δίνει ευθύνη στην ΑΕΖ και στην Καρμιώτισσα, οι οποίες καλούνται να πληρώσουν 50 000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΖ, Στέλιος Χρήστου, μιλώντας το πρωινό της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, ανέφερε αρχικά για το θέμα του φακέλου:

«Έπεσε πάνω σαν κεραυνός. Ήταν η πρώτη μας φορά στην α’ κατηγορία, αλλά μας ήρθε ξινή απ’ ότι φαίνεται. Εμείς σαν σωματείο δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με αυτά τα πράγματα», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Είχαμε τόσα προβλήματα με το γηπεδικό. Δεν μας φτάνουν αυτά. Τώρα, έχουμε αυτά με τους κόκκινους φακέλους. Τι να σας πω; Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά τα πράγματα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Εμείς, σαν σωματείο είμαστε αθώοι».

Ακολούθως, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα: «Για να καταλάβετε, το σωματείο για να μπορεί να ανταποκριθεί στα οικονομικά, έχει αφήσει κάποιους ποδοσφαιριστές να φύγουν. Πήγαμε στην Λευκωσία με 14 παίκτες. Μέχρι να βρούμε τα πόδια μας. Ο ΑΠΟΕΛ μας έβαλε τρία τέρματα. Αλλά, σας λέω. Παίζουμε με τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν κάνουν κάτι για να προστατεύσουν το σωματείο τους: «Πως να προστατεύσουμε το σωματείο. Παίζαμε με το ΑΠΟΕΛ που είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Μας έβαλε 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αν δεν σταματούσε θα μπορούσε να μας βάλει άλλα τόσα στο δεύτερο ημίχρονο. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αυτά είναι τα δεδομένα μας, για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στην α’ κατηγορία, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε: «Το όνειρο έγινε εφιάλτης. Καλά τα είπατε. Δεν είχαμε γήπεδο να παίξουμε. Πήγαμε αρχικά στην Λάρνακα και μετά στην Πάφο. Χρειάζεται να πληρώσουμε, ενώ στο γήπεδο μας στο Ζακάκι είναι μέσα στις βάσεις και δεν πληρώναμε τίποτα. Τώρα, έρχονται αυτά με τους φακέλους και το σωματείο μας θα πρέπει να πληρώσει και 50 χιλιάδες, χωρίς να έχει ευθύνη. Τι να πούμε;».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση

X