ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΚΟΠ σε συνέχεια της απόφασης για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου με βασικό άξονα τη στήριξη της βάσης, προχώρησε στην Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15.

Η Ομοσπονδία όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα έχει εκπονήσει στοχευμένο πρόγραμμα και μέσα από σχεδιασμό τετραετίας, αρχίζει την εκστρατεία προσέλκυσης κοριτσιών στο άθλημα.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες Α’, Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, και ΣΤΟΚ, ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο ΚΟΠ (Futsal και Γυναικείου) αλλά και ομάδες από τις ιδιωτικές ακαδημίες.

Η κατηγοριοποίηση αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος θα καθοριστεί από τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιρίστριες που δεν θα έχουν υπερβεί το 15ο έτος της ηλικίας τους και δεν θα είναι μικρότερες των 12 ετών.

Θα αγωνίζονται εννέα ποδοσφαιρίστριες ανά ομάδα σε αγώνα 60 λεπτών (2Χ30) και οι αγώνες θα διεξάγονται σε γήπεδα 60-70μ που θα εγκρίνονται από την ΚΟΠ.

Κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το Σάββατο και ώρα 15:00.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση