ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φτερά» στην Κύπρο ανοίγει η Valencia CF

Μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ισπανίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, η Bαλένθια, έρχεται στην Κύπρο για να δημιουργήσει τις δικές της ποδοσφαιρικές σχολές και να μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου όπως αυτή τα γνωρίζει, στα παιδιά όλης της χώρας.

Η συνεργασία της Βαλένθια γίνεται με την Global Premier Soccer, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και θα εφαρμοστεί από την Global Premier Soccer South East Europe  που θα έχει άμεση πρόσβαση στις περίφημες Ακαδημίες της Βαλένθια.

Η έλευση της Valencia CF και της GPS στην Κύπρο ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017 στο Hilton Park στη Λευκωσία.

 

Το παρών τους έδωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της Valencia CF και της GPS. Την ισπανική ομάδα εκπροσώπησαν στη συνέντευξη Τύπου ο Διευθυντής Διεθνής Αθλητικής Ανάπτυξης κ. Luis Martinez και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Luis Mateo.

 

Εκ μέρους της GPS το παρών τους έδωσαν ο Διευθυντής Στρατολόγησης και Διεθνών Προγραμμάτων κ. Phillip Mitchel, ο Διευθυντής Στρατολόγησης Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Γιώργος Τόλιας και ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Αντώνης Βλάχος. Την GPS – Valencia CF Cyprus εκπροσώπησε ο Διευθυντής της κ. Χαράλαμπος Σπύρου.

 

Ο Luis Martinez, International Sport Development Manager της Βαλένθια είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη GPS, έναν ηγέτη στο χώρο του ποδοσφαίρου για τους νέους, σε αυτή την πρώτη από τις πολλές πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε, για να έχουμε  μία στενότερη σύνδεση με νέους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο.» 

Ο Philip Mitchell, Director of International Projects της GPS , πρόσθεσε: «Η Βαλένθια έχει ένα πολύ καλό ιστορικό στην παραγωγή ταλαντούχων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και όταν βλέπετε την Ακαδημία τους, μπορείτε να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό! Είμαστε ενθουσιασμένοι και προσβλέπουμε στον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συνεργασία, στους παίκτες μας σε όλη την Ευρώπη.»

O Αντώνης Βλάχος, Director of International Partnerships της GPS South East Europe ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία με τη Βαλένθια. Το γεγονός ότι η Global Premier Soccer και η Βαλένθια θα συνεργαστούν στη Νοτιοανατολική Ευρώπη δεν θα προσφέρει μόνο μια μεθοδολογία παγκόσμιας κλάσης, αλλά και σημαντικά περισσότερες ευκαιρίες για πολλούς παίκτες.»

Ο κ. Χαράλαμπος Σπύρου αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τη νέα σελίδα στην ακαδημία: Με άμεση ισχύ ξεκινάει μια πολύχρονη συνεργασία  ως GPS SEE / Valencia CF Nicosia, με το πρώτο κλιμάκιο της ακαδημίας να συνεχίζει να στεγάζεται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο. Οι επαφές μας με τη Βαλένθια διήρκησαν αρκετούς μήνες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το έργο μας συνεχίζεται από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν κάτω από το λογότυπο των ‘νυχτερίδων’!» τόνισε και συμπλήρωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις προσθήκες των Μαρίνο Σατσιά και Στέλιο Οκκαρίδη στην προπονητική μας ομάδα. Θεωρώ σημαντικό να τονίσω πως ως ακαδημία διατηρούμε τις ίδιες αξίες, στόχους, προτεραιότητες και κουλτούρα για την οποία μας γνωρίζει ο κόσμος και οι γονείς όλα αυτά τα χρόνια».

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 70008815.

 

Ποια είναι η Βαλένθια

Η Βαλένθια είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ισπανίας. Ιδρύθηκε το 1919 και έχει κατακτήσει 6 τίτλους στη La Liga, 7 τίτλους στο Copa del Rey και 3 Κύπελλα UEFA ενώ έχει συμμετάσχει σε δύο τελικούς του UEFA Champions League, το 2000 και το 2001. Η Βαλένθια είναι η τρίτη ομάδα στην Ισπανία και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, όσον αφορά τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών της, με περισσότερους από 50.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η Βαλένθια έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες της και έχει βγάλει από αυτές παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Νταβίντ Σίλβα, ο Ισκο και ο Ζόρντι Άλμπα. Το Μάιο του 2009, η Βαλένθια άνοιξε το πρώτο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, το πρώτο του είδους στην Ισπανία, που προσφέρει πανεπιστημιακή εκπαίδευση σχετικά με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένου και ενός προγράμματος MBA στη Διοίκηση του Αθλητισμού. Website:  http://en.valenciacf.com/

 

Ποια είναι η GPS

Η GPS είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στον κόσμο, που παρέχει προγράμματα ανάπτυξης παικτών σε 22 Πολιτείες στις ΗΠΑ και δραστηριοποιείται σε άλλες 5 χώρες. Η GPS παρέχει μια μοναδική εκπαιδευτική δομή για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.  όσο και εκπαίδευση. Η GPS λειτουργεί Ακαδημίες στην Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. Μέσω της παγκόσμιας επέκτασης της Global Premier Soccer, η Ακαδημία Νέων της Βαλένθια θα έχει πρόσβαση σε προγράμματα και παίκτες της GPS, ενώ η Βαλένθια θα εντοπίζει παίκτες που θα συμμετέχουν κάθε καλοκαίρι σε προπονητικό καμπ στην Ισπανία. Επίσης μέσω της συνεργασίας θα δημιουργηθούν περιφερειακές ομάδες της Βαλένθια που θα αγωνιστούν σε εθνικά και διεθνή τουρνουά.  http://www.gps-international.net/southeasteurope

Δελτίο τύπου

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση