ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλιμάκιο Ακαδημίας στη Λάρνακα: Ραγδαία ανάπτυξη, σπουδαία αποτελέσματα

Εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη που έχει σημειώσει, τα τελευταία τρία χρόνια, το κλιμάκιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο, όσο αφορά οργάνωση, λειτουργία, μεθοδολογία προπονήσεων, αλλά και αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

Στο κλιμάκιο της Λάρνακας απασχολούνται περισσότερα από 140 παιδιά, γεννηθέντες από το 2002 μέχρι και το 2012. Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Χάρης Νικολάου. Το κλιμάκιο διαθέτει πέντε προπονητές, τους Χάρη Νικολάου, Πάμπη Ανδρέου, Χριστόφορο Κεττή, Δημήτρη Ιωάννου και Ανδρέα Νικολάου, δύο γυμναστές, τους Βαλεντίνο Αναστασίου και Γιώργο Χρίστου και έναν προπονητή τερματοφυλάκων, τον Παναγιώτη Κυθρεώτη.

Υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο κλιμάκιο Λάρνακας, οι οποίοι με την εφαρμογή του ενιαίου προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τη σωστή καθοδήγηση από τους άρτια καταρτισμένους προπονητές, συνεχώς αναπτύσσονται και ανεβάζουν το επίπεδό τους.

Οι προπονήσεις διεξάγονται σε γήπεδα με πολύ καλές εγκαταστάσεις, σε Λειβάδια και Πύλα. Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται και εξειδικευμένα σεμινάρια, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς.

Οι ομάδες του κλιμακίου Λάρνακας διαγωνίζονται στα Παγκύπρια πρωταθλήματα Grassroots. Επίσης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, γίνονται συζητήσεις με την Αλκή Ορόκλινης, για να επιτευχθεί συμφωνία, βάση της οποίας, οι ποδοσφαιριστές του κλιμακίου Λάρνακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν από την ηλικία των 13-14 χρόνων μέχρι την ηλικία των 16 χρόνων, στο Παγκύπριο πρωτάθλημα της ΚΟΠ με τα χρώματα της Αλκής Ορόκλινης, με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο, να διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει ποιους εξ αυτών των ποδοσφαιριστών θα μεταφέρει στις δικές της επίλεκτες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά του κλιμακίου Λάρνακας θα έχουν τη δυνατότητα, τουλάχιστο μέχρι τα 16 τους χρόνια, να διαγωνίζονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με το κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζουν να πάρουν θέση στις επίλεκτες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο κλιμάκιο Λάρνακας: 99 356142 (Μάριος Στυλιανού) και 99 695433 (Χάρης Νικολάου)

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση