ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Επιτυχής η φιέστα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (ΠΟΑΠ) διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά τη φιέστα των ακαδημιών ποδοσφαίρου, τη μεγάλη γιορτή των μικρών πρωταγωνιστών των γηπέδων.

 Η φετινή φιέστα πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ιδιωτικής ελληνικής σχολής Φόρουμ, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Ο αγωνιστικός χώρος πλημμύρισε από νεαρά βλαστάρια, το αύριο του ποδοσφαίρου μας. Τα παιδιά χάρηκαν και απόλαυσαν το απόγευμά τους.


Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΠ, Κώστας Ευθυμιάδης, στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις ακαδημίες της ομοσπονδίας και τους παρότρυνε να σταθούν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που γίνεται από τις ακαδημίες. Ζήτησε από τους γονείς να μην ασκούν πίεση στα παιδιά και να τα αφήσουν να απολαμβάνουν και να χαίρονται το άθλημα.


Η συμμετοχή στη φιέστα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Παρέλασαν 30 συνολικά ακαδημίες ποδοσφαίρου (πάνω από 2000 παιδιά).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε μεταξύ άλλων:
- Παρέλαση των ακαδημιών και των ποδοσφαιριστών τους
- Βράβευση των 3 πρώτων ομάδων ανά ηλικιακή κατηγορία και επαρχία (Λευκωσία και Λεμεσό)
- Επιδείξεις ποδοσφαιρικής δεξιοτεχνίας και ψυχαγωγικά παιχνίδια

Ευχαριστίες στο μέγα χορηγό τους Φούρνους ΖΟΡΠΑ, το Χρυσό Οδηγό, την Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ και τους χορηγούς: τα ποτά Green Time Iced Tea, τον Καφέ Mr Brown και τα βιβλιοπωλεία Πάργα. Επίσης ευχαριστούμε τους υποστηρικτές Uhl Sport και Anastasiou Awards.

 

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X