ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωταθλήματα Παίδων: Στην τελική ευθεία για το φινάλε

Στην τελική ευθεία για το φινάλε των Αναπτυξιακών μας Πρωταθλημάτων και μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΚΟΠ η αγωνιστική δράση στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U-13, U-14, U-15 και U-16 που για πρώτη φορά διοργανώθηκαν με 20 ομάδες σε κάθε ηλικιακή Κατηγορία, θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαϊου.

Μέσα από τη διοργάνωση των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετές εκατοντάδες νέα παιδιά να παίξουν σε πιο δύσκολο επίπεδο αγώνων και να αποκτήσουν ασφαλώς περισσότερες εμπειρίες σε ένα μακρύ μαραθώνιο με 38 αγωνιστικές.

Λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε των Πρωταθλημάτων το σκηνικό της κορυφής έχει ξεκαθαρίσει στην Κατηγορία U-14 και U-15 αντίστοιχα.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων U-13 η ΑΕΛ απέχει μόλις μια νίκη από τον τίτλο, στο Πρωτάθλημα Παίδων U-14 η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών κατέκτησε ήδη τον τίτλο, το ίδιο επίσης το ΑΠΟΕΛ στο Πρωτάθλημα Παίδων U-15.

Στο Πρωτάθλημα U-16 ο Απόλλωνας απέκτησε προβάδισμα επτά βαθμών από την ΑΕΛ, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο και θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα της το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Συνοπτικά το ημερολογιακό πρόγραμμα Μαϊου για όλα τα Πρωταθλήματα Παίδων:

35η αγωνιστική: 6/5
36η αγωνιστική: 13/5
37η αγωνιστική: 20/5
38η αγωνιστική: 27/5

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση