ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιλανθρωπικό κόκτεϊλ πάρτι της Arsenal για στήριξη του Καραϊσκάκειου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με τη διοργάνωση φιλανθρωπικού κόκτεϊλ πάρτι στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 30ής Μαρτίου στο wine bar/εστιατόριο Atelier, στην εντός των τειχών Λευκωσία, κορυφώνονται οι ενέργειες στήριξης της Arsenal Soccer School Cyprus προς το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Υπό το μότο «Play the Arsenal Way, for a world without leukemia», η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» στοχεύει στη σημαντική οικονομική στήριξη του Ιδρύματος. Στο φιλανθρωπικό κόκτεϊλ πάρτι είναι ευπρόσδεκτοι όχι μόνο οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας και οι φίλοι της σχολής, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να στηρίξουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Με την αγορά εισιτηρίου εισόδου, στα 15 ευρώ, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν απεριόριστο κρασί, τυρί και αλλαντικά, σε ένα όμορφο χώρο.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το wine bar/εστιατόριο Atelier, τα οινοποιεία Ζαμπάρτας, το Bavarian Delicatessen και το Kemanes Print Shop. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων για το κόκτεϊλ πάρτι, αλλά και των εκατό λαχνών (που ήδη εξαντλήθηκαν) για την κλήρωση της αυθεντικής φανέλας της Arsenal με τις υπογραφές των παικτών της Λονδρέζικης ομάδας, θα πάνε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Ο υπεύθυνος της Arsenal Soccer School Cyprus, Χαράλαμπος Σπύρου, δήλωσε: «Πέραν από την οικονομική στήριξη προς το Καραϊσκάκειο, ο άλλος μεγάλος μας στόχος είναι η γνωστοποίηση του σημαντικού έργου που επιτελεί το Ίδρυμα εδώ και χρόνια βοηθώντας τους ασθενείς στη μάχη κατά της λευχαιμίας. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Καραϊσκάκειο, μιλήσαμε με τους γονείς και τα παιδιά, ενημερώνοντας τους για το αρχείο εθελοντών δοτών μυελού των οστών και τη μάχη κατά της λευχαιμίας».

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο τηλέφωνο 7000 8815 και στο επίσημο page της Arsenal Soccer School Cyprus στο Facebook.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X