ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

UEFA: Η μεγάλη απειλή του...Μιλόγεβιτς

Αν κάνει την υπέρβαση, θα την πατήσουμε

Βασικό ζητούμενο για την Κύπρο και τη θέση της στην κατάταξη της UEFA φέτος είναι η διατήρηση της 18ης θέσης που θα μας κάνει κάπως καλύτερη τη ζωή στην περίοδο 2020-21. Όταν έγιναν οι κληρώσεις, ειδικά αυτή του Ερυθρού Αστέρα, θεωρήσαμε πως δεν υπήρχε απειλή αλλά ο Βλάταν Μιλόγεβιτς έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Θεωρητικά, δεν υπάρχει ακόμα άμεση απειλή από τους Σέρβους αλλά αν κάνει κανένα ποδοσφαιρικό θαύμα θα την πατήσουμε.

Συγκεκριμένα η Κύπρος αυτή τη στιγμή έχει 23.425 και η Σερβία 22.250. Για κάθε νίκη οι δυο χώρες παίρνουν 0.500 στη βαθμολογία τους και η ισοπαλία δίνει 0.250. Οπότε, θέλουν δυο νίκες και μια ισοπαλία για να μας περάσουν αν δεν κάνουν άλλο πόντο ΑΕΚ και Απόλλωνας.

Όμως προσέξτε, αν καταφέρει να περάσει στους «16» η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα πάρει μπόνους πέντε βαθμούς και αυτόματα πιστώνεται η Σερβία 1,250 βαθμούς επιπλέον. Κανείς δεν θα πόνταρε τα λεφτά του σε όμιλο με Νάπολι, Λίβερπουλ και Παρί αλλά είναι ακόμα στο κόλπο.

Επειδή καλά είναι να προσέχεις για να έχεις, αν μπορούν οι ομάδες μας να χτυπήσουν κανένα βαθμό στα τέσσερα ματς που έχουν για να είμαστε άνετοι. Γιατί στο ποδόσφαιρο άμα είναι να γίνει το «θαύμα» γίνεται και το έχουμε ζήσει και εμείς…

Υ.Γ,: Η 18η θέση σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα πως πρωταθλητής και κυπελλούχος ξεκινούν ένα γύρο πιο μπροστά.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X