ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Βγείτε εκτός γηπέδου ακόμη και με υποψία διάσεισης!» (vid)

Τσεχ και Περέιρα είναι οι πρεσβευτές της συγκεκριμένης εκστρατείας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης γίνεται αυτό το διάστημα από την FIFPro, για το θέμα της εγκεφαλικής διάσεισης. Ένας τραυματισμός που μπορεί να μην είναι συχνός στο ποδόσφαιρο αλλά να αποβεί μοιραίος.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Petr Cech και o Ουρουγουανός αμυντικός Álvaro Pereira είναι οι πρεσβευτές της συγκεκριμένης εκστρατείας, η οποία θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές, στα αποδυτήρια των ομάδων και στη Κύπρο όπως και σε όλο τον κόσμο.

Σλόγκαν της συγκεκριμένης εκστρατείας είναι το «RECOGNISE, REPORT, REMOVE». Ιδιαίτερη ευθύνη έχουν το ιατρικό επιτελείο, ο διαιτητής και οι συμποδοσφαιριστές του κάθε τραυματία, αφού μόλις υπάρξει το παραμικρό σύμπτωμα διάσεισης πρέπει αμέσως να βγει αλλαγή έστω κι αν ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται.

«Εάν μια διάσειση δεν αντιμετωπιστεί σωστά, τότε μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες επιπτώσεις όπως κατάθλιψη, κόπωση, πονοκεφάλους», εξηγεί ο Petr Cech και συμπληρώνει «Το να συνεχίσεις να παίζεις μπορεί να είναι και θανατηφόρο.»

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ενημερωτικό βίντεο, στο οποίο μετά την εισαγωγή από τον Petr Cech ακολουθεί μια αληθινή ιστορία σε μορφή κινουμένων σχεδίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με της Κυριακής που θα κρίνει πράγματα στην μάχη του τίτλου
 |  ΑΠΟΕΛ
X