ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Σύναψη συνεργασίας με την Premier Training Center & IT Services

Ανακοίνωσε τη συμφωνία...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Πάφος ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Premier Training Center & IT Services.

Αναλυτικά:

Η Πάφος FC με χαρά καλωσορίζει στην #pafosfamilyτην εταιρεία Premier Training Center & IT Services στην κατηγορία #Blue_Supporter. Μια σημαντική συνεργασία ξεκινάει και ευελπιστούμε στην από κοινού πορεία επιτυχίας. Από σήμερα η ΠΑΦΟΣ FC αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη και φίλο, ενώ προϊόντα και υπηρεσίες της συνεργασίας αυτής, ήδη εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρείας.

H εταιρεία PREMIER TRAINING CENTER & IT SERVICES, ιδρύθηκε το 2006, με έδρα την Πάφο. Οι αρχικοί σκοποί της εταιρείας ήταν εκπαιδευτικοί. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στην διδασκαλία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, σε όλα τα επίπεδα με κύριο εκπαιδευτή τον ιδρυτή και διευθυντή της, κ. Μιχάλη Γεωργίου. Στην πορεία και συγκεκριμένα κατά το έτος 2010, η εταιρεία δημιούργησε παράλληλα και τμήμα πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, συστημάτων μηχανών γραφείου και γενικότερα ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία προσφέρει όλη την απαραίτητη και αναγκαία τεχνική υποστήριξη, μέσω ειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η εταιρεία ειδικεύεται στη δημιουργία και διαχείριση δικτύων με ειδίκευση στην ασφάλεια της πληροφορίας (Information Security).

Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσπαθεί να συμβάλει στα κοινά της πόλης και επαρχίας όπου εδρεύει και έχει ένα ενεργό ρόλο στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της.

#Premier_Training_Center – #ΠάφοςΕίσαι

Οι νέες συνεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Γίνε κι εσύ υπερήφανος υποστηρικτής της ΠΑΦΟΣ FC!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26221500 και 99285502, Εμπορικό Τμήμα PAFOS FC LTD.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X