ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Φτιάχνει ομάδα εθελοντών

Όλες οι λεπτομέρειες και φόρμα εγγραφής

Ενημέρωση και κάλεσμα από την Πάφο για τη δημιουργία ομάδας εθελοντών που θα στηρίζουν το σύλλογο στις δραστηριότητές του συλλόγου.

Λεπτομέρειες στην σχετική ανακοίνωση:

«Κάτι νέο στην οργάνωση της ομάδα μας. Έναρξη εκστρατείας εγγραφής εθελοντών για συμμετοχή στις δραστηριότητες της ομάδας.

Νέα ευκαιρία εθελοντισμού σε νέο πεδίο!!

Νέα ομάδα εθελοντών στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΦΟΣ FC.

Ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο για πληροφορίες και συμμετοχή!».

«Αγαπητοί εθελοντές,

Το μεγάλο κεφάλαιο της πολιτιστικής μας χρονιάς ολοκληρώθηκε, και σιγά σιγά προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα.

Για εμένα ο ρόλος του Συντονιστή Εθελοντών αποτέλεσε ιδιαίτερη περίοδος, αλλά πλέον ακολουθώ ένα διαφορετικό δρόμο, αυτό του Γενικού Διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας Pafos FC.

 

Γνωρίζοντας την όρεξη, τις ικανότητες, και το πάθος σας για την πόλη μας, σας αποστέλλω αυτό μήνυμα για να σας προσκαλέσω σε μία νέα μορφή εθελοντισμού. Στους εθελοντές της PafosFC!

Η PafosFC επιδιώκει να δημιουργήσει μια ομάδα εθελοντών που θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και αγώνες της ομάδας στηρίζοντας τις προσπάθειές της.

 

Για την ομάδα αυτή, η PafosFC έχει πλάνο να οργανώσει σειρά εκπαιδεύσεων σε ενδιαφέροντα πεδία και χρήσιμες δεξιότητες. Μια από αυτές θα αποτελεί η εκπαίδευση για επιτηρητές γηπέδων. Στο πλάνο επίσης περιλαμβάνονται οι παραχωρήσεις στολών για τους εθελοντές, εισιτήρια για αγώνες και εκδηλώσεις της ομάδας, και εκπτώσεις από προϊόντα και υπηρεσίες χορηγών της ομάδας.

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής θα πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 12/6/2018 και η ώρα 6:30μμ στο Pafos House.

 

Πιο κάτω παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας στη νέα ομάδα εθελοντών, και κατά πόσο θα μπορείτε να παρευρεθείτε στη συνάντηση.

 

Παρακαλώ διαδώστε!

 

Ευχαριστώ,

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Στέλιος Παπαγεωργίου

Γενικός Διευθυντής PAFOS FC LTD».

 

Το έγγραφο συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMD_2hAcD0wRh6lg8-V0kPmhJcUAVn1hnQv6Kuwwzak_d-EQ/viewform

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X