ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαϊσης: «Η ομάδα μπαίνει στα επαγγελματικά πρότυπα»

Κοντά στην μεταγραφή Ν'γκόνγκ

Τρέχει ο προγραμματισμός στην Πάφο και στόχος είναι σύντομα η νέα ομάδα να πάρει σάρκα και οστά. Ποιοτική ενίσχυση για το επόμενο βήμα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Πάφου, Πέτρος Μελαϊσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την αποψινή εκδήλωση: «Θα είναι οι ιδιοκτήτες στην εκδήλωση και είναι υπό την αιγίδα του υπουργού εξωτερικού. Θέλουμε μια καλύτερη επικοινωνία με τους φίλους της ομάδας και θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο»

Για την αλλαγή στροφής της Πάφου: «Κάνουμε ότι μπορούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Η ομάδα μπαίνει στα επαγγελματικά πρότυπα. Η νέα εταιρική ταυτότητα θα παρουσιαστεί απόψε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ποιοι άνθρωποι επένδυσαν, ποιος ο στόχος, πως μπορούν να προσφέρουν οι φίλοι της ομάδας»

Για τον κόσμο: «Στα κρίσιμα παιχνίδια ο κόσμος δήλωνε παρών. Υπάρχουν όμως γκρίζες γραμμές. Τα λάθη του παρελθόντος πληρώνονται. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Πέρυσι είχε 2.500 φίλους της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Η Πάφος πρέπει να έχει στην κερκίδα 5-6 χιλιάδες. Πρέπει να ξυπνήσουμε τον κόσμο»

Για τον προγραμματισμό: «Ο Ν’γκόκ πάει πολύ καλά και στις επόμενες μέρες ίσως τελειώσει θετικά. Είναι και στοίχημα του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κάνει την μεγάλη του επιστροφή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X