ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μελαϊσης: «Εντυπωσιάζει στις προπονήσεις ο Ενγκόνγκ»

Σκέψεις για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου από τους ιδιοκτήτες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την Πάφο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πέτρος Μελαϊσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εκδήλωση που θα γίνει για τα διαρκείας: «Θα είναι υπό την αιγίδα του υπουργού εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είναι και οπαδός της ομάδας. Θα γίνει η παρουσίαση του νέου εταιρικού σχήματος με τα πλέον επαγγελματικά πρότυπα. Βεβαίως, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχει περίπτωση να είναι παρών ένας εκ των δυο ιδιοκτητών. Θα τιμηθεί ο κ. Χριστοδουλίδης σαν φίλαθλος της ομάδας».

Για τους παίκτες που περνούν από δοκιμαστικά: «Υπάρχει μια νέα φιλοσοφία των ιδιοκτητών που θέλουν να περνούν κάποιοι παίκτες από δοκιμαστικά. Η επόμενη φάση της προετοιμασίας θα συνεχιστεί στην Γεροσκήπου».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Είναι στο ψάξιμο οι ιδιοκτήτες για εξεύρεση γης. Στο πλάνο είναι η δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου τα αμ».

Για τον Ενγκόνγκ: «Ο Ενγκόνγκ εντυπωσιάζει στις προπονήσεις».

Για το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα: «Θέλουμε να υπάρχει έντονο κυπριακό στοιχείο στην ομάδα κυρίως με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Ο Ζαχαρίου έχει ανανεώσει. Στόχοι μας παραμένουν και ο Φυλακτού και ο Μακρής. »

Για τον Νέμετς: «Είναι ένα από τα ονόματα που μας έχουν προταθεί. Μας ενδιαφέρει και αυτός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X