ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γλυκής: «Του χρόνου στόχος μας είναι η πρώτη 5αδα» (ηχητικό)

Τι είπε για την πρόσληψη του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου, αλλά και για τον προγραμματισμό

Ο προγραμματισμός στην Πάφο ξεκίνησε και χθες βράδυ η ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Λαρς Χάλενγκρεν, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Γλυκής, μιλώντας το πρωινό της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Δεν μπορούμε να πούμε την χρονική διάρκεια της συμφωνίας. Είναι μία συμφωνία που έγινε ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ομάδας και τον κ. Λαρς. Έχει μέρες και μήνα που μιλούμε με τον άνθρωπο, αλλά προχώρησε τώρα που εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι μία κίνηση που Θα βοηθήσει στην καλύτερη στελέχωση της ομάδας».

Για τα καθήκοντα του: «Θα έχει να κάνει με την δομή της α’ ομάδας, αλλά και της Ακαδημίας. Έχει πολύ καλό βιογραφικό και πολλές γνωριμίες. Θεωρούμε ότι μπορεί να επηρεάσει κόσμο, για να τους φέρει στην ομάδα. Και έχει την νοοτροπία, που θέλουν να περάσουν στην ομάδα οι ιδιοκτήτες».

Ο στόχος της ομάδας για τη νέα περίοδο: «Έχουμε στόχο να μπούμε στην πρώτη πεντάδα».

Εάν θα μείνουν οι Μπρουλς και Γκουγιον: «Είναι κάτι που διαφανεί μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνει μαζί τους ο κ. Λαρς».

Για τον Πρέσλι: «Απομένουν να μπουν οι υπογραφές για να παραμείνει μαζί μας και τη νέα περίοδο»

Για τις κινήσεις που θα γίνουν: «Θα είναι πολύ πιο λίγες από πέρσι και αυτό είναι δεδομένο. Πέρσι κάναμε 28 κινήσεις. Φέτος νομίζω θα κάνουμε περίπου 10 προσθήκες. Χρειάζεται υπομονή. Δεν κτίζεις ομάδα από την μία μέρα στην άλλη. Θα πάρουμε και Κύπριους παίκτες».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X