ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έλσνερ:«Άρχισαν να βγαίνουν οι αυτοματισμοί μας»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Πάφου

Μια συνέντευξη του προπονητή της Λούκα Έλσνερ σε Σλοβενική εφημερίδα δημοσιεύει η Πάφος FC, μέσω της οποίας εξηγεί τη λογική της προετοιμασίας της ομάδας και τις φιλοδοξίες της.

 

Αναλυτικά:

 

«Ας κλείσουμε τη σημερινή μέρα με κάποια σημαντικά νέα. Ο προπονητής μας κ. Luka Elsner έδωσε συνέντευξη στην Športni Dnevnik Ekipa, μια από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Σλοβενίας! Απολαύστε!

Σχετικά με την προετοιμασία


Είμαστε σε μία κατάσταση όπου δεν έχουμε την δυνατότητα να αποφύγουμε τα βασικά στάδια της προετοιμασίας. Δημιουργούμε μία εντελώς νέα ομάδα. Ξεκινήσαμε με 4 παίκτες και 20 μπάλες. Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να ξοδέψεις αρκετό χρόνο στο γήπεδο, εάν θέλεις μα πετύχεις τους στόχους σου, για να προπονηθείς σε θέματα αυτοματισμού.

Σχετικά με την προπονητική ομάδα


Νομίζω η ομάδα έκανε το σωστό που μου έδωσε την ευκαιρία να επιλέξω τους συνεργάτες μου. Έτσι μπορέσαμε να ξεκινήσουμε αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων. Οι αυτοματισμοί βγαίνουν ήδη στη δουλειά μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν ξεκινάς από την αρχή.

Σχετικά με το πλάνο της Pafos FC


Η ΠΑΦΟΣ FC έχει αρχίσει να γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία της. Η ομάδα έχει επιστρέψει στη πρώτη κατηγορία, παρόλα αυτά όλα ξεκίνησαν από το μηδέν, αναζητώντας έναν προπονητή ο οποίος θα μπορούσα να κτίσει την ομάδα και να την προετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά με τις Κυπριακές ομάδες


Έχω παρακολουθήσει Κυπριακές ομάδες. Πριν χρόνια για παράδειγμα η ομάδα της Maribor αγωνίστηκε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Φυσικά είμαι στο στάδιο όπου θα μάθω τι με περιμένει όταν στην πραγματικότητα αρχίσει το πρωτάθλημα. Παρακολουθώ την ομάδα του Απόλλωνα ο οποίος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος. Έχω ήδη αντιληφθεί πως στο πρωτάθλημα υπάρχουν παίκτες πολύ καλής ποιότητας και σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με πολύ καλή τεχνική, γίνονται κάποια λάθη και χαμένες μπαλιές. Αυτό σημαίνει πως διάφορες ιδέες σε θέματα τακτικής και πειθαρχίας μπορούν να σου δώσουν και καλά αποτελέσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση