ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν βαδίζουμε στο άγνωστο!»

Η ομάδα έχει νέο ιδιοκτήτη, νέο πλάνο και μεγάλους στόχους

Η πιο ιδιαίτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος είναι η Πάφος. Η ομάδα έχει νέο ιδιοκτήτη, νέο πλάνο και μεγάλους στόχους. Το φετινό στοίχημα είναι η ομάδα να κερδίσει τον κόσμο. Αν γίνει αυτό τότε το μοντέλο της Πάφου μπορεί να πετύχει. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της Πάφου Χρίστος Γλυκής παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη νέα ομάδα: «Έχουμε ενεργοποιηθεί πολύ. Χτίσαμε μια ομάδα από το μηδέν. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε ολοκληρώσει το 80%. Απομένουν μερικές ακόμη κινήσεις. Είμαστε στις επάλξεις και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Και ο ίδιος ο προπονητής γνώριζε τις συνθήκες καθώς πέραν του ψαξίματος για το βιογραφικό του, του δώσαμε τις συνθήκες που υπάρχουν και πως θα δουλέψει. Ο ίδιος αναφέρει πως θέλουμε τις προσθήκες με τους 3-4 ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ρόστερ και τις ανακοινώσεις: «Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήταν στην προετοιμασία και είχαν υπογράψει αλλά δεν είχαν ανακοινωθεί. Έγιναν όμως οι ανακοινώσεις, δουλεύουμε με βάση το πλάνο. Δεν βαδίζουμε στο άγνωστο με φάρο την ελπίδα».

Για την περίπτωση Βρίσιτς: «Δεν γνωρίζω κάτι για την πληροφορία από την Σλοβενία του Βρίσιτς. Είναι σε προχωρημένη ηλικία και δεν έχει καν προταθεί το συγκεκριμένο όνομα».

Για τους παίκτες που αποχώρησαν: «Για να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, είχαμε επικοινωνία μαζί τους. Δεν είχε να κάνει με το οικονομικό αλλά με δικά τους προσωπικά θέματα. Έχουμε αντικαταστάτες έτοιμος, όμως δεν θα πούμε κάτι μέχρι να υπογράψουν»

Για το γεγονός πως η ομάδα ήθελε Κύπριους: «Θέλαμε Κύπριους που να μπορούν να παίξουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι ίδιοι πάντως ήθελαν ομάδα που να παίζει Ευρώπη και έτσι ήταν δύσκολο».

Για το πως αντιμετωπίζει ο κόσμος το νέα εγχείρημα: «Υπάρχει ανασφάλεια και το αβέβαιο και είναι λογικό. Όμως η προσπάθεια της ομάδας στο γήπεδο θα τους πείσει και θα αγκαλιάσουν την ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση