ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγε Σλοβενία (pics)

Ενημέρωση από την Πάφο για τη μετάβαση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Αναλυτικά:

«Στη Σλοβενία βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή της ομάδας μας, εκεί που έχει ήδη αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας.

Η ομάδας μας βρίσκεται στη περιοχή “Kranjska Gora”, στο Αθλητικό κέντρο, το οποίο είναι περίπου μια ώρα από την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα.

Το Kranjska Gora είναι ένα Αλπικό θέρετρο στη βορειοδυτική Σλοβενία, κοντά στα βουνά και τις παγετώδεις λίμνες του Εθνικού Πάρκου Triglav. Η περιοχή είναι πιο γνωστή ως πόλη χειμερινών αθλημάτων και φιλοξενεί τους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται σε δασώδη περιοχή, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της μέρας είναι στους 25 περίπου βαθμούς και τα γήπεδα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και όλες οι συνθήκες επιτρέπουν στη ομάδα μας να εστιάσει μόνο στις προπονήσεις.

Στη Σλοβενία η ομάδα μας θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Ιουλίου και ακολούθως θα επιστρέψει στη Κύπρο για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Σλοβενία, η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 21/07 με την Hapoel Acre, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ, στις 24/07 με την Bravo, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σλοβενίας και στις 27/07, με την ομάδα Hannover 96, ομάδα της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας.

Το πρόγραμμα του κ.Λούκα Έλνσερ και των συνεργατών του, περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Καθημερινά με την ομάδα ενσωματώνονται και οι νέοι παίκτες και σε λίγες μέρες το ρόστερ μας θα είναι ολοκληρωμένο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

** Στις φωτογραφίες βλέπετε στιγμιότυπα από τη πρώτη προπόνηση στη Σλοβενία».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X