ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν»

Ο προπονητής της Πάφος fc, Δημήτρης Ιωάννου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή των Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργου Παττίχη, «Κάνε παιχνίδι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή της Πάφου στη μεγάλη κατηγορία:

«Ευτυχήσαμε τώρα στο τέλος να μην έχουμε το άγχος. Περάσαμε δύσκολα, είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Δουλέψαμε σκληρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και οι κόποι μας ανταμείφτηκαν.»

Για τη μάχη του τίτλου:

«Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο κερδισμένος από το πρώτο γκρουπ. Έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Έχει κτίσει μια καλή διαφορά όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί και δικαιούται να κάνει κάποιο στραβοπάτημα σε αντίθεση με τους άλλους διεκδικητές που παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλός. Η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες στο χθεσινό παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο εάν ήταν πιο αποτελεσματική.»

Για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Άντερλεχτ:

«Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βγει  μπροστά και να παίξει έξυπνα. Νομίζω ότι μπορεί να το πράξει όμως θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο. Σίγουρα το φαβορί είναι η Άντερλεχτ όμως  όσο ζεις  ελπίζεις. Θα το παλέψουν  το παιχνίδι και αν έρθει η πρόκριση καλώς και αν δεν έρθει πρέπει να τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια.»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Νικόλα Ιωάννου:

«Ήταν ότι καλύτερο να ανανεώσει στον ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα η οποία είχε πιστέψει στον Νικόλα. Δυστυχώς δεν είχε τις ευκαιρίες που έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια. Δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τν ομάδα. Και οι δυο πλευρές πρέπει να είναι ικανοποιημένες για την ανανέωση. Πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος. Είναι δύσκολο να ανέβεις ψηλά και πολύ εύκολο να πέσεις.

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.