ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ήρθε η ώρα»!

Η Πάφος ετοιμάζεται να γιορτάσει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία και με ανάρτηση που έκανε στο fb καλεί τον κόσμο να γεμίσει το Παφιακό για να σπρώξει την ομάδα να κερδίσει την Παρεκκλησιά και να τελειώσει και μαθηματικά τη δουλειά.

Αναλυτικά:

«Πέρασαν περίπου δέκα μήνες από τη μέρα που η ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Β' Κατηγορία. Ένας υποβιβασμός ο οποίος αρχικά μας απογοήτευσε και μας πλήγωσε. 

Ταυτόχρονα όμως μας πείσμωσε και μας έδωσε το κίνητρο και τη δύναμη να σταθούμε δίπλα από το αγαπημένο μας Σωματείο, φέρνοντας το εκεί που πραγματικά πρέπει να βρίσκεται, στη μεγάλη κατηγορία. Δέκα μήνες υπέρμετρης προσπάθειας κόντρα σε απαισιόδοξες προβλέψεις και αντίξοες κυρίως οικονομικά συνθήκες.

-Ήρθε όμως η μέρα Όλοι Μαζί Ενωμένοι, έτσι όπως ξεκινήσαμε, να πανηγυρίσουμε την επάνοδο της ΠΑΦΟΣ F.C στην Α' κατηγορία. Αυτή η μέρα είναι η Κυριακή 5/3 και ώρα 15:30 στο Παφιακό Στάδιο, στην αναμέτρηση απέναντι στην Ε.Ν Παρεκκλησιάς. 

-Ήρθε η στιγμή να κατακλύσουμε τις κερκίδες του Παφιακού Σταδίου και με τη φωνή και τον παλμό μας να σπρώξουμε την ομάδα της Πόλης μας προς τη νίκη και την εξασφάλιση του στόχου της ανόδου.

-Να μη λείψει κανείς!».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X