ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα δομή στις ακαδημίες

Τις λεπτομέρειες της δημοσιογραφικής διάσκεψης που παρέθεσε με θέμα τις ακαδημίες της ομάδας, ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της στο facebook η Πάφος FC.

Αναλυτικά:

Στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη σε σχέση με τις Ακαδημίες του Σωματείου μας έγινε αναφορά στη νέα προσπάθεια με τη νέα δομή που θα ακολουθήσει η Ακαδημία μας, η οποία θα τύχει της απόλυτης στήριξης του Προέδρου, του Δ.Σ και του προπονητή της ομάδας μας.

Έγινε μία μικρή ιστορική αναδρομή στα δύο έτη από τη δημιουργία του Σωματείου μας και των ακαδημιών του, καθώς και το έργο που έχει επιτευχθεί.

Στόχος των Ακαδημιών μας είναι να μη χαθεί κανένα ταλέντο και μέσω των Ακαδημιών μας να αγαπήσουν την ομάδα της πόλης τους και να γίνουν σωστοί φίλαθλοι ή ακόμα και στη συνέχεια ποδοσφαιρικοί παράγοντες στην πόλη τους.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες του όλου εγχειρήματος οι Ακαδημίες μας θα λάβουν μέρος σε όλα τα αγωνιστικά κλιμάκια της Κ.Ο.Π U13, U14, U15 , U16 , U18 και U21, το μόνο για φέτος σωματείο της Επαρχίας μας καθώς και στα πρωταθλήματα Grassroots.

Το πλάνο που θα ακολουθηθεί θα είναι αυτό των Εθνικών ομάδων, ενώ έχει ζητηθεί η τεχνογνωσία από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Τέλος τον λόγο έλαβε ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δημήτρης Ιωάννου ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει την όλη προσπάθεια συμβάλλοντας και ο ίδιος στα μέτρα του δυνατού παράλληλα με την Ά ομάδα.

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X