ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Βολές» κατά του Δήμου

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφος FC ρίχνουν τα «βέλη» τους κατά του Δήμου Πάφου, με αφορμή την απόφαση για κλείσιμο του οικήματος του σωματείου.

Αναλυτικά:

Για μια ακόμη φορά οι ενέργειες του Δήμου Πάφου για κλείσιμο του ιστορικού οικήματος του σωματείου μας με μοναδικό σκοπό την δημιουργία σοβαρών προβλημάτων στην αγαπημένη μας ομάδα έχει προκαλέσει αναστάτωση στον φίλαθλο κόσμο της Πάφου.

Εκτός και αν κρύβονται άλλες πολιτικές σκοπιμότητες ή συμφέροντα!!Ι Εάν πράγματι κάποιοι θέλουν να κτυπήσουν με πλάγιους τρόπους εντός του Δήμου Πάφου όσους στηρίζουν την Πάφος F.C θα ήταν καλό να έχουν υπόψη τους ότι για αρκετό κόσμο στην Πάφο μοναδικό ΚΟΜΜΑ τους είναι η ΠΑΦΟΣ F.C και κανένας πάνω από αυτό!!

O Δημότης της Πάφου πρέπει να γνωρίζει ότι ο Δήμος Πάφου έχει εγκαταλείψει την ομάδα της Πάφου σε σχέση με τους άλλους Δήμους ή Κοινοτικά Συμβούλια. Μάλιστα η Πάφος F.C είναι η μόνη ομάδα στην Επαρχία που καλύπτει το κόστος λειτουργίας των γηπεδικών εγκαταστάσεων της από μόνη της. Αντιθέτως καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιου είδους έξοδα αφού όλα τους τα καλύπτουν οι Δήμοι και τα Κοινοτικά Συμβούλια όπου βρίσκονται.

Ο Δήμος Πάφου επιβάλλεται να σταθεί αρωγός και να αυξήσει την βοήθεια του (κυρίως την οικονομική) φέρνοντας την τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα άλλων Δήμων που βοηθούν τις τοπικές ομάδες.» Όχι μόνο επειδή είναι υποχρέωση τόσο του Δήμαρχου όσο και πολλών δημοτικών συμβούλων αλλά και επειδή η Πάφος F.C είναι η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη της Πάφου στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Στο πρόσωπο της ΠΆΦΟΣ F.C αντικατοπτρίζεται και η εικόνα του Δήμου Πάφου που έχει καθήκον να στηρίζει τον αθλητισμό και ειδικά το άθλημα που τραβά τον περισσότερο κόσμο, το ποδόσφαιρο.

Η Παφος FC η μοναδική ομάδα της επαρχίας...η ομάδα με τα εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες της, η ομάδα με το ιστορικό οίκημα στολίδι που μαζεύει αρκετούς νέους κρατώντας τους μακρυά από άλλες επικίνδυνες μορφές "διασκέδασης", η ομάδα που παράγει μέσω του αθλητισμού πολιτισμό αξίζει μιας καλύτερης αντιμετώπισης από το Δήμο και το Δήμαρχο της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2017.Πολιτισμός είναι να εφαρμόζεις το πνεύμα του νόμου...και όχι το γράμμα κ. Δήμαρχε.

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X