ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζιωνής: «Μιλήστε με συγγενείς σας, φίλους σας»

Ο χαιρετισμός του Αντώνη Τζιωνή, στην εκδήλωση της παρουσίασης του ρόστερ

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας αναρτήθηκε ο χαιρετισμός που έκανε ο Αντώνης Τζιωνής στη χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων.

Αναλυτικά:

Ο χαιρετισμός του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή, στην εκδήλωση της παρουσίασης του ρόστερ και των νέων επίσημων εμφανίσεων:

"Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Ομονοιάτισσες και Ομονοιάτες

Σας καλωσορίζω στην αποψινή εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ και των νέων επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο ενθουσιασμός και η μαζική σας παρουσία επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την αγάπη και την αφοσίωσή σας προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και σε όσα αυτή πρεσβεύει.

Προδιαγράφει, παράλληλα, ότι φέτος η χρονιά θα είναι διαφορετική και θα είναι απαρχή για την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκεί που της αξίζει, εκεί όπου την γνωρίσαμε, εκεί που την αγαπήσαμε.

Οι τελευταίοι δυόμιση μήνες δεν ήταν εύκολοι.
Ήταν μια περίοδος επίμονης προσπάθειας και σκληρής δουλειάς.
Πορευτήκαμε στη βάση ενός πολύ συγκεκριμένου σχεδιασμού.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, βγήκαμε μπροστά και επικοινωνήσαμε με τον κόσμο μας. Βρεθήκαμε, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, καταγράψαμε εισηγήσεις. Μέσα από αυτό τον δημιουργικό διάλογο, τον οποίο επιδιώξαμε σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού, σφυρηλατήσαμε την ενότητα, πράγμα αναγκαίο ιδιαίτερα για μια ομάδα με τον χαρακτήρα και την κουλτούρα όπως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είδαμε όμορφες εικόνες. Στην πρώτη προπόνηση στο Ηλίας Πούλλος. Μια βδομάδα μετά στις Πλάτρες. Σε κάθε Σύνδεσμο Φιλάθλων, σε κάθε πόλη. Επιβεβαιώθηκε ξανά και ξανά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα και θα ζει όσο υπάρχει κόσμος να την αγκαλιάζει απλόχερα όπου κι αν βρεθεί. Είτε στο Γέρι, είτε στην Κακοπετριά, είτε στην Πάφο. Και ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο κόσμος θα παραμένει πάντοτε η ασπίδα και το δόρυ της.

Είπαμε ότι η φετινή χρονιά θέλουμε να σηματοδοτήσει την επιστροφή της ομάδας μας σε πορεία πρωταθλητισμού. Πεποίθησή μας είναι ότι έγιναν ποιοτικές κινήσεις, κινήσεις ουσίας, στη βάση ενός μελετημένου σχεδιασμού.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο νέο τεχνικό επιτελείο, στον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του, καθώς και στους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το φετινό ροστερ.

Ασφαλώς αυτό που μετράει είναι το πού θα βρισκόμαστε στο τέλος του δρόμου. Το γήπεδο είναι πάντοτε ο καθρέφτης. Γι’ αυτό γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μόνη οδός για να πετύχουμε τους στόχους μας δεν είναι αυτή της έπαρσης και της αλαζονείας, αλλά της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς. Βήμα-βήμα να γινόμαστε καλύτεροι, πιο δυνατοί, πιο δεμένοι ως ομάδα και ως οικογένεια.

Και όταν λέμε οικογένεια, δεν εννοούμε όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αλλά όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Διοικητικό Συμβούλιο, αθλητές, προπονητές και πάνω από όλους εσείς.

Η υποστήριξή σας αυτό το καλοκαίρι ήταν συγκλονιστική. Φάνηκε σε κάθε βήμα που έχουμε κάνει, με αποκορύφωμα το τελευταίο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, όπου μέσα στο κατακαλόκαιρο είχαμε 9000 κόσμο στο γήπεδο. Και όπως ξέρετε μπορούμε για πολύ περισσότερα.

Μέρα με τη μέρα, περισσότερος κόσμος πρέπει να πειστεί να επιστρέψει στο γήπεδο. Βάλαμε τον στόχο των 7000 διαρκείας και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα ………. Υπάρχει ακόμη μια απόσταση από τον τελικό στόχο, όμως έχουμε άλλον ένα μήνα για να το πετύχουμε. Σε αυτή την τελική ευθεία, καταλυτικής σημασίας είναι ο δικός σας ρόλος. Μιλήστε με συγγενείς σας, φίλους σας, πείστε τους να έρθουν ξανά στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τους χρειάζεται και μόνο με τη δυναμική παρουσία του κόσμου της θα γίνει ξανά ισχυρή.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιάσαμε το τελευταίο διάστημα κάποιες νέες προσπάθειες. Το νέο επενδυτικό σχέδιο ομολόγων με ελκυστικό επιτόκιο 5% και το συνδρομητικό κανάλι του συλλόγου «OMONOIA Premium», το διαδικτυακό κατάστημα της Green Boutique και μαζί ελκυστικές προσφορές για τα εισιτήρια διαρκείας. Στόχος μας η οικονομική σταθερότητα, η ανάπτυξη του συλλόγου και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του. Η επιτυχία αυτών των πρωτοβουλιών θα βοηθήσει τις προσπάθειές μας σε όλα τα επίπεδα και πρώτα και κύρια στο αγωνιστικών κομμάτι. Συνεπώς, η συμμετοχή και η στήριξή σας είναι καταλυτικής σημασίας.

Κλείνοντας, να σας ευχηθώ να έχετε ένα όμορφο βράδυ και να απολαύσετε την παρουσίαση.

Να ευχαριστήσω θερμά τους έξι χορηγούς εμφανίσεων: τη Μέγα Χορηγό DIMCO, την GREE, την KRYPTO SECURITY, την ENERVIT, την PrimeTel και ασφαλώς την PUMA.

Αναμφίβολα όσοι στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, αξίζουν τη δική μας στήριξη και συμπαράσταση.

Σας ευχαριστώ.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, δυναμικά και αποφασιστικά για μια ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση