ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Π. Χριστοδούλου: «Είπα, πέστε την αλήθεια ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα και εγώ θα μείνω»

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για τους ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα αρχή που έγινε τον περασμένο Μάιο..

O Πάμπος Χριστοδούλου φιλοξενήθηκε αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Επέλαση» με τον Γιώργο Σαββίδη και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά την φυγή του από τον πάγκο της Ομόνοιας.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για τους πράσινους και τους ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα αρχή που έγινε τον περασμένο Μάιο.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να ανοίξω κάτι που έχει περάσει. Δεν θα ήθελα να πω κάποιες αλήθειες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στα Σωματεία που δούλεψα. Θεώρησα σωστό για μένα να πάω αν και είχα κι άλλες σοβαρές προτάσεις. Έχω ξαναδουλέψει σε μεγάλες ομάδας, ΑΕΛ και Ανόρθωση. Ήταν ο στόχος μου να χτίσω μια νέα Ομόνοια. Ένα από τα μεγάλα λάθη που είχαν γίνει ήταν ότι είχαμε ξεφύγει στο σκεπτικό.

Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος και πίστευαν σε εμένα και στη διοίκηση. Υπήρχε απειρία από αρκετά άτομα που εξήγγειλαν στόχους πρωταθλητισμού. Εγώ ήμουν προσγειωμένος γιατί η αλήθεια και η πραγματικότητα ήταν άλλη. Οι χαμηλοί τόνοι ήταν αυτοί που θα μας άφηναν να δουλέψουμε. Το Δ.Σ. ήθελε να μείνω προς τιμήν τους. Αλλά εγώ είπα ότι πέστε την αλήθεια ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα και εγώ θα μείνω. Διότι εμείς χτίζαμε δεν πηγαίναμε για πρωταθλητισμό. Δεν κατηγορώ την Ομόνοια. Υπήρχαν κάποιους παίκτες που τους ήθελα αλλά δεν είχαμε το οικονομικό».

Για τους παίκτες που έφερε στην Ομόνοια που δεν βγήκαν: «Υπήρχε μεγάλη πίεση που ήθελα να αποβάλω από τους παίκτες. Υπήρχε γκαντεμιά και ατυχία σε αγώνες που χάσαμε στα τελευταία λεπτά και ήταν πραγματικά για να γελάς. Είπαμε για το οικονομικό κομμάτι. Πάντως, παίκτες που ήρθαν εδώ και δεν βγήκαν μετά έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη σε επίπεδο καλύτερο από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αλλά πρέπει να πω ότι όλοι κάνουμε λάθη. Και στην ΑΕΛ είχα φέρει παίκτες που δεν βγήκαν αλλά πήρα πρωτάθλημα. Αλλοίμονο να σου βγουν όλοι οι παίκτες. Δείτε και παίκτες που έφερα και παίζουν εξαιρετικά. Είναι ο Σόουζα που είναι στον ΑΠΟΕΛ τώρα! Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να σου βγουν όλοι οι παίκτες».

Στη νέα αρχή της Ομόνοιας: «Ακούω ότι υπάρχει υγεία στην νέα Ομόνοια και πιο επαγγελματικά πρότυπα με τη διοίκηση Παπασταύρου. Έχω δει την ομάδα, είναι καλή και χρειάζεται να κάνει μερικές νίκες σε ντέρμπι για να υπάρξει κι άλλος ενθουσιασμός από τον κόσμο. Γιατί στη συνέχεια, αν κάνει νίκες σε σημαντικά ματς ποιος ξέρει που θα φτάσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X