ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Χαμόγελα και... αγωνία για «Τζίμη»

Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά από δύο μήνες

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Η συνεισφορά του Δημήτρη Χριστοφή στη φετινή σεζόν περιορίζεται στα μόλις 25 λεπτά που αγωνίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Αλκή. Από τότε οι φίλοι της Ομόνοιας έκαναν μαύρα μάτια να τον δουν ξανά. Δύο μήνες μετά την πρώτη και μοναδική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, ο Χριστοφή ανέβασε ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής και αύριο θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή για τα έκτος έδρας παιχνίδια με Βουλγαρία και Σλοβενία.

Σαφώς και η πιο πάνω εξέλιξη έφερε χαμόγελα στου ανθρώπους της Ομόνοιας, αφού πολύ πιθανόν ο Χριστοφή να πάρει (ωφέλιμο) χρόνο συμμετοχής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να παρουσιαστεί πιο έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχει και αγωνία, η οποία πλησιάζει τα όρια της ανησυχίας. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όλο αυτό το διάστημα, άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» ήταν πολύ προσεκτικοί πως χειρίζονταν την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού και ανέμεναν υπομονετικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να επιστρέψει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς.

Όλο αυτό το διάστημα, οι «πράσινοι» ήταν πολύ προσεκτικοί και ανέμεναν υπομονετικά την επιστροφή τους διεθνούς άσου

Στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προπονήθηκε σε πιο ψηλές εντάσεις χωρίς να νιώσει τη παραμικρή ενόχληση και πλέον εναπόκειται στον Ραν Μπεν Σιμόν να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου στη Βουλγαρία ή αυτό που ακολουθεί στη Σλοβενία.

Η ευχή και η ελπίδα όλων στην Ομόνοια είναι πως το ταξίδι και τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής μας θα αποδειχθούν ευεργετικά για τον Δημήτρη Χριστοφή και θα επιστμε ρέψει πίσω δριμύτερος και έτοιμος να βοηθήσει και την ομάδα του.

Ακολουθούν άλλωστε τρία κρίσιμα – όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα – παιχνίδια (Σαλαμίνα, Πάφος και ΑΠΟΕΛ) μέσα σε ένα διάστημα 10 ημερών (21 με 31 Οκτωβρίου) και ένας υγιής και καλός Χριστοφή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X